REACHTRUCKCHAUFFEUR DHL SUPPLY CHAIN BORNEM
manpower
Bornem, Belgium
6 dagen geleden

Job Description

Als reachtruckchauffeur sta je in voor de volgende taken / verantwoordelijkheden : Pallets uit de voorraad(rekken) halen (12m hoog)Pallets in de rekken plaatsen (12m hoog)Lossen / Laden van vrachtwagens en / of containerssingle deep of double deep reachen met camera

Client Description

Als marktleider op het gebied van contractlogistiek biedt DHL Supply Chain Bornem de logistieke ondersteuning van Tabak, Mars, Unilever en Colgate.

Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder!

Candidate Profile

Wij zoeken gemotiveerde mensen met reachtruckattest of zeer goede relevante ervaring om de verschillende taken binnen het bedrijf vlot te kunnen uitvoeren.

Ervaring single deep of double deep reachen met camera is een groot plus punt.Je goede kennis van de Nederlandse taal zorgt ervoor dat je de instructies en labels vlot kan begrijpen en lezenStress en werkdruk daar kan je makkelijk mee om.

Je nauwkeurigheid, zelfstandigheid, flexibiliteit en veilige manier van werken draagt bij dat wij opzoek zijn naar jou!

Client Offer

Er wordt gewerkt : voltijds afwisselend 2 ploegen systeem : vroege / late ( 6-14, 14-22) en daguren van 8u tot 16u30. Naast een interessante verloning + ploegenpremie van 7,5 % (vroege / avond) bieden we je ook maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag.

Ben jij de persoon voor deze job? Stuur dan snel je cv + motivatie naar oscore manpower.be of bel ons op het gratis nummer 0800 933 25.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier