HVAC TECHNIEKER - VAST CONTRACT
manpower
Sint-Niklaas, Belgium
9 dagen geleden

Job Description

Als HVAC technieker sta je in voor volgende taken : Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud en depannages van industriële koelinstallaties.

Je gaat de baan op en werkt op industriële bedrijven regio West- en Oost-Vlaanderen. Je rapporteert over de uitgevoerde werkzaamheden.

Je werkt zelfstandig en communiceert met collega's en klanten.

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een professioneel internationaal technische dienstverlener zijn wij op zoek naar een HVAC technieker.

Candidate Profile

Je hebt een technische opleiding genoten. Een diploma in de richting electromechanica, elektrotechniek, klimatisatie is een plus! Je hebt minimum een eerste ervaring in het onderhoud en herstellen van apparatuur en installaties binnen HVAC sector.

Je bent in het bezit van rijbewijs B. Je bent flexibel en kan zelfstandig werken.

Client Offer

Onmiddellijk vast contract van onbepaalde duur. Een uitdagende functie in een dynamische professionele omgeving, waarbij je de baan op kan en veel vrijheid krijgt naar uren toe.

Een aantrekkelijke verloning met mooie extralegale voordelen.

Interesse? Stuur uw cv naar lothar.devos manpower.be of bel me op het nummer 0485 / 67.60.46 voor meer info.

HVAC - VASTE JOB op regio WEST- en OOST-VLAANDEREN.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier