TECHNICUS PROFESSIONAL
Miele Corporate
Brussels, Belgium
2 dagen geleden

Je functie :

Als Technicus Professional bij Miele, met uitvalbasis Antwerpen verzorg je de installatie en herstelling van de professionele kleine medische en laundry installaties.

Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal en ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten

Je profiel :

Je genoot een A2 of Bachelor opleiding en hebt bij voorkeur een eerste werkervaring als Technicus. Ervaring in de medische wereld is een pluspunt.

Verder ben je contactvaardig en gedreven om klanten een excellente service te bieden. Je kunt zelfstandig en nauwgezet werken en je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Kennis van de tweede landstaal is een plus.

Ons aanbod :

Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf, waarvan de dienst-na-verkoop een uitstekende reputatie geniet. Je vertegenwoordigt een sterk merk en een stabiel familiebedrijf dat klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt.

De tevredenheid en lange anciënniteit van de Miele-medewerkers zijn het bewijs dat het er aangenaam werken is. Je werkt in eigen streek en kunt zo een goede balans vinden tussen je werk en je vrije tijd.

Je kunt rekenen op een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen, een firmawagen en een dagvergoeding.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier