Vrijwilliger voor Peruaanse NGO
11.11.11
Hasselt
27 dagen geleden

De Peruaanse NGO 'Tarpurisunchis' is op zoek naar een vrijwilliger die voor een platform in Abancay (op 4-tal uren van Cusco) enkele projecten / calls wil uitwerken en uitschrijven.

Het gaat voornamelijk over een combinatie van onderwijs- en milieuthema's. Tarpurisunchis wil als Peruaanse onderwijs-NGO (met school) een aanbod uitwerken rond milieu-

educatie. Het nabijgelegen nationaal natuurpark zoekt mogelijkheden op vlak van milieu-onderzoek, milieubescherming, toerisme en recreatie.

Daarvoor zullen projecten moeten worden uitgewerkt worden in het Engels, Nederlands,... Het is belangrijk dat je ter plaatse de verschillende actoren leert kennen en vervolgens de link legt met internationale organisaties die het platform / programma willen ondersteunen.

Er is hiervoor al een basis gelegd. Bij Tarpurisunchis bestaat al een 'parque ecologico'.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier