Energiecoördinator Eoly
Colruyt Group
BE
44 dagen geleden

Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik.

Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair.

Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep.

Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group.

In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden.

Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten.

Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven.

Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier