Quality manager food
Colruyt Group
HALLE, Belgium
5 dagen geleden

Colruyt Group biedt met zijn huismerken Boni Selection en Everyday een breed gamma betaalbare kwaliteitsproducten aan. Hoe we die kwaliteit garanderen en zo elke dag onze klanten tevredenstellen?

Dankzij jouw inspanningen als quality manager Food.

Als quality manager Food volg je een aantal productgroepen op - van bij de selectie tot in de winkelrekken. Enerzijds doe je dat voor voedingsproducten van onze huismerken, zoals koekjes, conserven, bereide gerechten, diepvriesvis Anderzijds volg je ook bepaalde niet-

voedingsproducten op, zoals huishoudpapier, cosmetica, shampoo, detergenten of dierenvoeding. Je stelt daarvoor controleschema’s en kwaliteitseisen op en je evalueert de productspecificaties en -

indien van toepassing - de voedingsanalyses en smaaktesten.

Als rasechte teamspeler werk je nauw samen met je collega’s van de afdelingen Aankoop, Kwaliteit en Productduurzaamheid.

Samen evalueren, bewaken en verbeteren jullie de kwaliteit van de voedingsartikelen en aanverwante producten van onze eigen merken van Colruyt, OKay en Bio-

Planet. Dankzij jullie inspanningen voldoen onze producten aan alle eisen op het vlak van kwaliteit, duurzaamheid en nutritionele samenstelling.

Je komt terecht op de afdeling Kwaliteit en maakt deel uit van een team van tien medewerkers. Je werkt in Halle, maar je onderhoudt ook het contact met de leveranciers.

Hiervoor verplaats je je regelmatig, dus je beschikt over een rijbewijs.

Profiel

 • Kennis en ervaring Je hebt minstens een bachelordiploma in een voedingsgerelateerde richting en je hebt ook werkervaring als kwaliteitsverantwoordelijke.
 • Ook ken je de wetgeving rond voeding en werk je vlot met Excel.

 • Verantwoordelijkheid Je bent trots op je assortiment en draagt hier met plezier de verantwoordelijkheid voor. Dankzij jouw gedrevenheid blijven we onze producten continu verbeteren.
 • Initiatief Je bent een dynamisch, positief en kritisch ingesteld persoon die actief op zoek gaat naar extra informatie en zo jouw expertise steeds verder uitbouwt en uitdraagt.
 • Een verschil maken Je werkt op een afdeling die in het hart van Colruyt Group opereert. Heel wat collega’s rekenen op jouw expertise.
 • Dankzij je communicatietalent, assertiviteit en constructieve manier van samenwerken, breng je jouw vakkennis vlot over en zorg je ervoor dat er intern iets mee gebeurt.

 • Talenkennis Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en spreekt goed Engels, want je neemt regelmatig contact op met internationale leveranciers.
 • Je communiceert ook vlot in het Frans : een deel van je collega’s is Franstalig.

  Wij bieden

 • Ontwikkelingskansen Je kan steeds vertrouwen op de expertise van je collega’s en krijgt de kans om jezelf een loopbaan lang te blijven ontwikkelen met interne en externe opleidingen.
 • Impact We bieden je de kans om je stempel te drukken op het assortiment van een van de grootste supermarktketens van België.
 • Zekerheid en comfort Je krijgt meteen een vast contract van onbepaalde duur binnen Colruyt Group, een stabiel en groeiend bedrijf.
 • Extralegale voordelen Boven op je loon krijg je verschillende extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier