Safety & Health Coordinator niveau II
Beaulieu International Group
Wielsbeke
9 dagen geleden

Bedrijfsdetails

Beaulieu International Group (B.I.G.) is Europees leider zowel in de productie van grondstoffen en halffabricaten (o.a. polypropyleen, granulaten en vezels) als in afgewerkte producten (technisch textiel, vinyl, naaldvilt, parket, laminaat, tuft, badmatten en meubelstoffen).

Ook wereldwijd zijn zij één van de belangrijkste spelers in deze sectoren. Beaulieu heeft een dertigtal vestigingen, gespreid over acht landen.

Binnen deze internationale context, wil Beaulieu International Group de continue technologische vooruitgang waarborgen en streven naar innovation excellence.

Dit zowel op vlak van ontwikkeling van producten als op vlak van productieprocessen en nieuwe business modellen.

Ideal Floorcoverings nv, (getuft tapijt) en Mats (badtapijten) , die deel uitmaken van ons Flooring solutions divisie , bieden een ruim gamma van getuft tapijt in Polypropyleen, Polyamide en Dyed Nylon die gecommercialiseerd worden in zowel de residentiële als de professionele markt.

Het gamma staat bekend voor zijn uitstekende prijs-kwaliteit, zijn innovatie op technologisch vlak, de creaties en de kleuren.

Voor de twee vestigingen van Ideal Floorcoverings in Wielsbeke zijn we op zoek naar een gedreven (m / v) : Safety & Health Coordinator

Functie

In deze boeiende en verantwoordelijke functie sta je binnen de twee vestigingen in voor de ondersteuning van zowel leidinggevenden als werknemers met betrekking tot het welzijnsbeleid.

Op basis van je knowhow maak je scherpe analyses die uitmonden in bevattelijke adviezen en richtlijnen voor de verdere ontwikkeling en implementatie van het welzijnsbeleid en een continue verbetering van het veiligheidsbewustzijn.

Concreet stel je actieplannen op inzake preventie, veiligheid en hygiëne conform de wettelijke bepalingen. Je ziet erop toe dat voorgeschreven regels en procedures worden toegepast en dat het begrip veiligheid’ leeft onder de medewerkers (+-

300 medewerkers). Je zet acties op om arbeidsongevallen te verlagen, houdt statistieken bij, analyseert de gegevens en rapporteert hierover aan het management.

Daarnaast sta je ook in voor de veiligheid inzake het gebruik van machines. Je stelt indienststellingsverslagen op, ziet toe op een correct onderhoud en adviseert indien nodig bij engineering projecten.

Voor de Externe Dienst voor Preventie (periodieke medische onderzoeken), de Technische Inspectie ben jij het aanspreekpunt.

Binnen het CPBW neem je het secretariaat waar. Je rapporteert enerzijds aan de General Managers van de subdivisies Mats en Tuft en anderzijds aan de HSE Coördinator op groepsniveau.

Profiel

Je genoot een hogere (technische) opleiding en behaalde het getuigschrift preventieadviseur niveau 2. Je hebt enkele jaren ervaring in een productieomgeving en bent gebeten door veiligheid en preventie.

Je hebt oog voor detail en bent administratief en organisatorisch sterk. Je bent gedreven, maakt vlot contact met collega’s en weet zo anderen te enthousiasmeren.

Aanbod

Wij bieden je, binnen onze internationale groep, niet enkel een uitdagende job maar een heuse carrière aan. Daarnaast ontvang je een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen en alle middelen om performant te kunnen werken.

Taal

Je beschik niet enkel over een uitstekende kennis van het Nederlands, maar heb je ook een goede basis Frans (vooral mondeling).

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier