Mecanicien - 2 ploegen - AANTREKKELIJK LOON - VAST CONTRACT
manpower
Vichte, Belgium
5 dagen geleden

Job Description

In de eerste plaats zal je deel uitmaken van een hechte Technische familie en kom je terecht onder de vleugels van Bjorn de technisch manager.

We verwachten van jou dat je kennis hebt van Mechanica, lassen (Tig-Mig- Halfautomaat) of draaien & frezen. We verwachten heus geen experts maar indien je van alles iets kan of één iets heel goed dan is er alvast plaats voor jou in het team.

Voor alles waar je minder sterk in bent, voorzien we opleiding on the floor of zoeken we een gepaste opleiding elders.

Verder zal je vooral bezig zijn met Preventieve en Curatieve onderhoudswerken. Je wordt betrokken in de installatie van nieuwe Installaties.

Je komt bovendien terecht in een splinternieuwe Productiehal met nieuwe toestellen, nieuwe installaties, nieuwe werkmateriaal en noem maar op.

De droom van elke Mecanicien.

Client Description

Mecanicien - 2 ploegen - MOOI LOON - (M / V)

 • Vast Contract
 • Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière.

  Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

  Voor één van onze klanten, een KMO met familiaal Karakter gaan we op zoek naar een (m / v) Mecanicien om het Technisch Team te versterken.

  Candidate Profile

  We gaan voornamelijk op zoek naar kandidaten met ervaring binnen Mechanica, Lassen, draaien & frezen. Diploma speelt minder van belang.

  Kan je natuurlijk ook nog eens jouw A2 diploma voorleggen dan is dit natuurlijk een grote troef. Verder zoeken we een teamplayer, iemand die graag wil deel uitmaken van het team, die sociaal is en graag samenwerkt met diverse diensten.

  Bij voorkeur ben je ook nog leergierig en draag je veiligheid hoog in het vaandel.

  Client Offer

  Wij bieden een leuke job aan binnen een hecht team. Een werkgever en collega's die voor je klaar staan.

  Daar bovenop krijg je een onmiddellijk Vast Contract aangevuld met een zeer mooie verloning. Afhankelijk van jouw ervaring kan dit variëren tussen de 16 à 20 euro per uur (exclusief premies).

  Dit wordt bovendien nog aangevuld met Maaltijdcheques en een groepsverzekering.

  De Firma staat ook garant voor een snelle rekruteringsprocedure. Wij proberen steevast in één gesprek de volledige procedure af te ronden zodanig dat je geen onnodige tijd moet verspelen.

  Gesprek met Bjorn, Rondleiding, Financieel voorstel, kennismaking met de collega's proberen wij steeds in één keer af te ronden.

  Ben jij uit het juiste hout gesneden voor deze job ?

  Bel of sms me op 0471.67.40.98 of stuur je CV naar jelle.verlinden manpower.be

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier