Business Unit Manager
Start People
Antwerpen, Belgium
5 dagen geleden

Functie-informatie

Als Business Unit Manager voor de cluster Antwerpen en Mechelen ben je verantwoordelijk voor de operationele leiding en de resultaten van je kantoren die zich hoofdzakelijk focussen op grote klanten en inhouses.

Je leidt je businessmanagers (kantoormanagers) als een gedreven coach, zodat zij en hun team van uitzendconsulenten zich aangespoord voelen om hun klanten steeds opnieuw een optimale service te leveren.

Volgende verantwoordelijkheden staan centraal in de functie :

In deze verantwoordelijke commerciële functie voel je de actieve en latente noden van je klanten bijzonder goed aan en werk je samen met je businessmanagers een efficiënte en doelgerichte oplossing uit waarbij je steeds de klantentevredenheid voor ogen houdt.

Je onderhoudt en bouwt ook zelf met die grote klanten een lange termijn vertrouwensrelatie uit op verschillende beslissingsniveaus.

Je bewaakt ten allen tijde de kwaliteit van de geleverde services en ziet erop toe dat de resultaten van je regio steeds de goede richting uitgaan.

Als gedreven coach leid je je businessmanagers zodat zij samen met hun team van consulenten de klant aan de juiste uitzendmedewerkers te helpen.

Bovendien ben je een echte people manager die aandacht schenkt aan communicatie, motivatie en ontwikkeling van je team. Je bouwt aan een hecht team en moedigt de samenwerking binnen je regio en met de omliggende regio’s aan.

Vanuit je continue streven naar verbetering en sterk analytisch vermogen onderzoek je verbeterings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor je kantoren, maar ook bij je klanten teneinde de procesoutput te optimaliseren.

Om je doelstellingen te behalen, stel je een business plan op voor je regio en werk je operationele processen uit die je nauwgezet opvolgt.

Tenslotte bewaak en optimaliseer je de rendabiliteit van je verschillende kantoren o.a. door het opvolgen van kosten en middelen, terwijl de visie en strategie van de organisatie gerespecteerd wordt.

Je zorgt voor een uitgebreid netwerk van contacten, zowel intern als extern, en bouwt een win-win relatie uit met klanten, prospecten, partners, scholen en andere relaties.

Je volgt de tendenzen binnen de markt op en weet deze te vertalen naar opportuniteiten.

Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Large Accounts.

Voorwaarden

Je behaalde een Bachelor- of Masterdiploma aangevuld met commerciële werkervaring waarvan een aantal jaren in een leidinggevende functie.

Kennis van MS office : Excel en PowerPoint.

Ervaring binnen de dienstverlenende sector is een extra troef.

Een resultaatgerichte en business driven persoon met een stevige commerciële reflex en oog voor klantenbehoeften en marktnoden.

Relationeel sterk, teamplayer en pro-actief denker met sterke communicatievaardigheden.

Bewezen expertise in operationeel management, procesanalyse en procesoptimalisatie.

Je bent prestatiegericht, een doorzetter en gaat voor het resultaat.

Je hebt sterke organisatorische en dienstverlenende vaardigheden.

Je stressbestendigheid, oplossingsgericht denken en flexibiliteit vervolledigen je profiel.

Aanbod

Start People is de place to be voor proactieve doeners. Ze verwachten dat je ervoor gaat. En daar krijg je heel wat voor terug.

Want Start People kiest voor een partnership op lange termijn. Ze investeren dan ook volop in je ontwikkeling. Bovendien kom je tal van loopbaankansen tegen aan jou om ze te grijpen.

Een grijze boel wordt het bij hen nooit : plezier en professionaliteit gaan hand in hand. Zo deel je dezelfde positieve vibe met al even enthousiaste collega’s.

Je kunt rekenen op een aantrekkelijk loonpakket, met als kers op de taart veel extralegale voordelen die je aangenaam zullen verrassen.

Dat alles in een solide, beursgenoteerd bedrijf met 500 medewerkers.

Voel je je aangesproken? Dan willen wij van je horen!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier