Technieker Technisch Trainingstraject
UNILIN
Wielsbeke
7 dagen geleden

Jobomschrijving

UNILIN produceert laminaatvloeren, samengestelde parketvloeren en luxe vinylvloeren onder de merken Quick-Step en Pergo, naast panelen op houtbasis (spaanplaat, MDF), sierpanelen, daksystemen en isolatieplaten.

UNILIN heeft 5.000 medewerkers en realiseert een omzet van 1,5 miljard euro. De 20 productie-eenheden liggen internationaal verspreid.

Sinds 2005 maakt UNILIN deel uit van het Amerikaanse, beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. Mohawk is wereldwijd het grootste vloerbekledingsbedrijf met productie-

eenheden in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Rusland en Azië. De groep is genoteerd op de beurs (NYSE), realiseert een omzet van $ 9 miljard en heeft 37.

800 medewerkers internationaal.

Als werkgever onderscheidt UNILIN zich als een gedreven innovatief groeibedrijf, waar echte entrepreneurs op elk niveau de basis vormen voor succes.

Investeringen in mensen en technologie kenmerken de UNILIN-bedrijfscultuur. De headquarters zijn gevestigd in Wielsbeke bij Waregem, vlakbij de E17 en hierdoor vlot bereikbaar.

Voor onze divisies Flooring en Panels zijn we op zoek naar gemotiveerde en leergierige techniekers die hun kennis willen uitbreiden en meestappen in een uniek technisch trainingstraject!

 • Het trainingstraject loopt van september tot maart. Je volgt één dag per week opleiding in ons technisch trainingscenter.
 • De overige dagen kan je je kennis in de praktijk omzetten en werk je mee met het team van onderhoudstechniekers. Na deze grondige opleidingsperiode word je betrokken bij tal van projecten.

 • Je zal deel uitmaken van een team dat instaat voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark. Je komt tussen bij mechanisch of elektrisch defect aan productiemachines.
 • Je spoort de oorzaken op en zoekt actief naar oplossingen.

 • Wij hebben vacatures in 2 en 3 ploegen.
 • Profiel

 • Je bent een gemotiveerde schoolverlater, ons trainingstraject spreekt je echt aan.
 • Je houdt ervan zelfstandig te werken, weet de juiste prioriteiten te stellen en bent gepassioneerd door technologie.
 • Je genoot een opleiding in elektriciteit, mechanica of elektromechanica (TSO / BSO met specialisatiejaar).
 • Aanbod

  Je krijgt de kans om stap voor stap te groeien tot volwaardig technieker. In ons technisch trainingscenter kan je gebruik maken van tal van proefopstellingen en we voorzien een peter om de opleiding vlot te laten verlopen.

  Na je technisch trainingstraject kan je je verder intern en extern bijscholen in de technische aspecten van de job.

  UNILIN investeert voortdurend in technologie. Je komt als technieker terecht in een hoogtechnolgische werkomgeving en krijgt de kans om technische evoluties van op de eerste rij mee te maken en mee vorm te geven.

  UNILIN is een bijzonder sterk groeibedrijf, internationaal actief, financieel gezond en gedreven door innovatie. UNILIN wordt gedragen door een team van collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

  UNILIN biedt in ruil voor jouw expertise, creativiteit en dynamiek een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen, doorgroeimogelijkheden, uitdagingen en een ruim opleidingsaanbod.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier