Mechanisch werfleider machinebouw - Vast contract
manpower
Kortrijk, Belgium
4 dagen geleden

Job Description

Als mechanisch werfleider ga je samen met je team de mechanische opbouw van de op maat gemaakte machines als productiemachines uit hun vast aanbod realiseren met je team.

Hierbij coördineer je de mechanische constructie volgens plan en verdeel je de taken aan het team. Verder volg je evolutie op via het werfdossier en stel je werkrapporten en risicoanalyses op.

Je vormt ook een aanspreekpunt voor de klant en zorgt voor een veilige werkomgeving.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor onze klant, een machinebouwer met een vestiging in zuid West-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een mechanisch werfleider die bereid is om ook buitenlandse projecten te doen van maximaal 2 weken.

Candidate Profile

Als werfleider ben je in het bezit van een A2 mechanica en heb je een eerste werkervaring binnen mechanisch constructiewerk of machinebouw.

Bij voorkeur kan je een leidinggevende ervaring voorleggen of ben je klaar een stap hogerop te zetten. Hierdoor kan je zelfstandig werken, een team aansturen, verantwoordelijkheid opnemen en heb je oog voor details en kwaliteit.

Als persoon ben je communicatief (Nederlands & Engels), mensgericht en heb je een passie voor techniek en elektromechanica.

Tot slot ben je bereid om maximaal 50% van de arbeidstijd binnen Europa te werken met projecten van maximum 2 weken.

Client Offer

Na een uitgebreide opleiding krijg je als werfleider een boeiende en uitdagende functie binnen een sterke internationale groep met topklanten.

Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijke verloning aangevuld met verzekeringen, firmawagen en GSM.

Ben jij de werfleider waar wij naar op zoek zijn? Bezorg je CV aan tycho.paepe manpower.be of contacteer mij op 0472 42 59 69.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier