Operator Pers 2-ploegen
Accent
Kortemark, BE
4 dagen geleden

Dit bedrijf, met hoofdvestiging gelegen inKortemark,is een van de grootste baksteenproducenten ter wereld metook een sterke positie in de productie van kleidakpannen.

Menstreeft voortdurend naar vernieuwing met intelligente bouwconceptenen totaaloplossingen. Dit bedrijf is actief aanwezig in 30 landenen stelt in 203 fabrieken circa 14.

000 werknemers te werk. Zoweldoor interne groei als door acquisities heeft deze steenbakkerij opde Belgische markt van gevelstenen, binnenmuurstenen, kleidakpannenen -klinkers een sterke plaats ingenomen.

Men beschikt over 12productievestigingen in ons land, met een totalepersoneelsbezetting van ca. 1.100 werknemers. De 18 kleigroevesliggen meestal in de nabije omgeving van defabrieken.

Functiebeschrijving

Jebent de eerste schakel in het productieproces. Dit betekent dat jeverantwoordelijk bent voor de juiste vorm, afmetingen en bezandingvan de baksteen.

Je staat in voor de bediening van de persmachinealsook voor de toeslagstoffen en de zandvoorraad voor de bezanding.Je zorgt voor een veilige en nette werkomgeving.

Je voert kleineonderhoudswerken uit aan de persmachine. Dit alles in eengevarieerde productieomgeving van een wereldspeler in debouwindustrie.

Functie-eisen

 • Jebent handig en hebt een sterke interesse in mechanica Je kanzelfstandig werken Je bent bereid in ploegensystemen te werken Jebent mechanisch sterk;
 • kennis van elektriciteit / elektromechanicais meegenomen Je bent niet bang van vet ofstof

  arbeidsvoorwaarden

 • Eenboeiende uitdaging in een groeiende onderneming met internationaleactiviteit.
 • De ruimte om initiatieven te nemenen verder te groeien in jouw job.
 • Eencompetitief salaris.
 • Een doorgedreven interneopleiding.
 • Voltijdse tewerkstelling metgarantie op een vast contract na een succesvolle inloopperiode.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier