Wegeniswerker - betonwerken (m/v)
Konvert Construct Houthalen
Donk, BE
1 dag geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Herk-de-Stad is Konvert Construct Houthalen op zoek naar een ervaren wegeniswerker voor betonwerken. Je zal onder meer instaan voor het uitzetten, dus plaatsen van uitzetkoord en het afwerken van glijbekistingsbeton.

Volgende zaken behoren ook tot het takenpakket : - Het maken van kleine aansluitingen - Klinkers leggen - Borduren plaatsen - Bodem- en afdeklagen aanbrengen en verdichten - Bestaande bestratingen herstellen Je beschikt over minstens 3 jaar relevante werkervaring.

Doordat de werven grotendeels in de streek liggen worden er zelden overuren gemaakt. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en spreekt dit je aan?

Solliciteer dan meteen via het e-mailadres van houthalen.construct konvert.be o via het telefoonnummer 011 / 60.33.67

Aanbod

Piketten, jalons, herkenningstekens, ... plaatsen voor het uitvoeren van de werken (verhardingen, borduren, ...). De uitgraving opvullen en aandammen.

Bodemlagen en afdeklagen aanbrengen en verdichten. De werf en de werfomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen, .

 • De circulatiemogelijkheden van werfmachines bepalen volgens de inplanting van het terrein. Rolgrind of steenslag spreiden of verdichten.
 • Grond- en funderingswerken uitvoeren voor het plaatsen van bestratingen, elementen van stadsinrichting, .... Elementen van het openbare wegennet plaatsen en afwerken (voegen, .

 • Mantels, prefab inspectieputten, buizen, ... plaatsen en assembleren - Gevarieerde job in een familiale sfeer - Verloning volgens de bouwbaremas - 40 uren week + 12 ADV dagen - Ecocheques - Opleidingen binnen het bedrijf zijn mogelijk
 • Vereiste kwalificaties

 • Ervaring in de functie - Zich kunnen aanpassen aan de veranderende omstandigheden - Nauwkeurigheid - Gemotiveerd!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier