Polyvalent Medewerker Ontvangst en Distributie – Fine Food Salads
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Fine Food Salads maakt de smeersalades van Colruyt Group. Als polyvalent medewerker ga je in deze productieafdeling voor een afwisselende job.

Jij zorgt voor de ontvangst en levering van producten, het stockbeheer en de kwaliteitscontrole. Echt teamwerk!

De medewerkers van Fine Food Salads maken de smeersalades voor de verschillende Colruyt- en Okay-winkels in België en Frankrijk.

Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst en het verzenden van de producten : je bereidt de bestellingen voor, ontvangt de chauffeurs, (ont)laadt de vrachtwagens, checkt de verzendingen en controleert de kwaliteit van de producten.

Daarnaast beheer je ook de stock . Je bent verantwoordelijk voor de bevoorradings-, productie-, en distributiestrategie. Je volgt de stock op, contacteert leveranciers, beheert het kostenplaatje en bent het aansprekingspunt in geval van problemen.

De juiste werkmethodes gebruiken is belangrijk in je job. Je past nauwkeurig de normen voor kwaliteit, veiligheid en hygiëne toe.

Je ziet hoe het werk beter en efficiënter kan. Heb je een idee om de productie beter te organiseren? Dan neem je initiatief en stel je oplossingen voor.

Je bent flexibel en werkt graag samen met je collega's.

Je werkt in een ploegensysteem. De ene week begin je om 6 u. en werk je tot 14 u. De andere week start je werkdag om 14 u en eindig je om 22 u.

Je werkt in ons productiecentrum in Halle .

 • Opleiding en ervaring Je behaalde een diploma secundair onderwijs en hebt 3 à 5 jaar ervaring in een logistieke functie.
 • Je kan overweg met IT-toepassingen en kent de systemen voor voorraadbeheer (FIFO, LIFO). Je hebt al met een heftruck gereden.

 • Goede conditie Je levert fysieke arbeid in ruimtes met wisselende temperaturen. (Je werkt regelmatig in gekoelde ruimtes.)
 • Autonomie en flexibiliteit Je werkt zelfstandig, gestructureerd en kan je vlot aanpassen. Bij stress hou je makkelijk het hoofd koel.
 • Belissingen nemen Je bent assertief en gaat nauwkeurig te werk. Is de kwaliteit van de producten niet ideaal? Dan weiger je ze meteen.
 • Talenkennis Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken.
 • Teamspirit Je komt terecht in een hecht team dat sterk gelooft in Samen uit, samen thuis’.
 • Doorgroeikansen Een bedrijf groeit alleen als zijn medewerkers groeien. Daarom krijg je alle kansen om je eigen weg te banen binnen Colruyt Group, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.
 • Variatie Je gebruikt dagelijks zowel je logische verstand als je fysieke vermogen. Een afwisseling die je niet in elke job vindt.
 • Ruimte voor initiatief Iedereen maakt het verschil met zijn eigen inbreng. Er wordt dus altijd naar je ideeën geluisterd.
 • Extralegale voordelen Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier