Monteur autoruiten
Accent
Gent, BE
18 uur geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Jebereidt de auto's voor op de herstelling. Je staat in voorhet plaatsen en herstellen van autoruiten. Zowel de wagen als hetatelier houd je op orde.

Je graveert, snijdt en plaatst plexiruitenMet foto's en de werkbon vervolledig je het dossier Bespreken vanuitgevoerde herstelling en aanbieden van bijkomende producten samenmet deklant

Functie-eisen

Eenmonteur heeft in de eerste plaats een passie voor auto's en isbereid om bij te leren. Je beschikt over een technische achtergrondJe bent bereid om 2 zaterdagen per maand te werken met een vrijedag doorheen de week.

Je kan fysiek zwaar werk verrichten. Je hebteen positieve ingesteldheid! Je hebt een rijbewijs B en eigenwagen.

Arbeidsvoorwaarden

werkenvoor een gezond bedrijf met verschillendevoordelen!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier