Junior BIM modelleur
Whoohoo
Gent, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

Met een sterke interesse in het BIM-verhaal ga jij als bouwkundig tekenaar projecten uitwerken voor de industriebouw. Hierbij combineer je staalconstructies met betonstructuren.

Aangezien het bedrijf steeds op maat werkt, moet iedere situatie opnieuw bekeken en bedacht worden. Je doet dit letterlijk van onder tot boven, van fundering tot dak- en wandbekleding.

Je wordt daarbij nauw ondersteund door de stabiliteitsingenieur, waarbij je rekening houdt met de stabiliteitsstudies. Je trekt dit ook door naar productietekeningen voor prefab elementen, zoals kolommen, balken, muren.

Functie eisen

 • Je beschikt over een bachelor bouwkunde, met voorkeur aangevuld met een eerste relevante ervaring.
 • Je hebt kennis van Autocad en Revit. Er wordt steeds een intern opleidingsprogramma voorzien.
 • Kennis van Tekla vormt een pluspunt
 • Een sterke interesse in het BIM-verhaal is een must!
 • Over het bedrijf

  Om projecten van A tot Z te behandelen, ben je bij hun aan het juiste adres. Ze behandelen het project van studie tot realisatie, van ruwbouw tot afwerking, van nieuwbouw tot renovatie.

  Hun doel is om hierbij te bouwen aan de toekomst, waarbij er steeds op maat wordt gewerkt. Hun brede en diepe specialisatie vormt zich op vlak van residentiële en industriële projecten.

  Voor hun industriële projecten tillen ze enorm aan kwaliteit, veiligheid en maatwerk dat tot in de puntjes wordt uitgewerkt.

  Hieronder vallen kantoren, productieruimtes, toonzalen, garages, stallen, land- en tuinbouw, sporthallen, Daarbij wordt er ook steeds een hoge architecturale en esthetische afwerking voorzien.

  Het bedrijf is doordrongen van een positieve en dynamische mentaliteit, waarbij er zorg wordt gedragen voor de werknemers.

  Daarbij worden er interne en externe opleidingen voorzien. Ook het gevoel van waardering vinden ze enorm belangrijk en willen daarom ook de ontwikkeling van hun interne werknemers verder uitdragen.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier