Lab assistant | Zele | NL
Synergie
Zele, BE
14 dagen geleden

Voor een bedrijf in Zele zoeken we naar een voltijds lab assistant

Wat houdt jouw takenpakket in?

 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de grondstoffen, tussenproducten en het eindproduct, tapijttegels.
 • Hiernaast sta je in voor een correcte planning en uitvoering van de labotesten. Dit rapporteer je op een nauwkeurige en overzichtelijke manier.
 • Ook ben jij verantwoordleijk voor het beoordelen van stalen met het oog op de bevoorrading van de stalenkamer en het vrijgeven van productie.
 • Je blijft ten alle tijden objectief.

  Je wordt opgeleid voor het uitvoeren van full traceability en vrijgeven van productie in SAP, en documenteert de nodige gevens in Excel.

  Je rapporteert aan de Quality Manager.

  Profiel : Wie ben jij?

  Wie ben jij?

 • Iemand met een bachelor diploma chemie of gelijkwaardig door ervaring binnen de textielsector.
 • Je hebt oog voor detail en beschikt over een heel goed kleurbeoordelingsvermogen.
 • Je kan vlot overweg met MS Office.
 • Kennis van textielverven is een grote meerwaarde, maar geen must. Je bent iemand die zowel in team als zelfstandig kan werken.

  Iemand met een hands-on mentaliteit en de nodige assertiviteit. Hij of zij laat zich niet onder druk zetten en kan de nodige rust bewaren.

  Kennis van SAP is een troef.

  Aanbod : Wat bieden ze aan?

  Wat bieden ze aan?

  Een voltijdse functie binnen een internationale, groeiende onderneming. Je zal er terecht komen in een gemotiveerd team.

  Je krijgt veel kansen tot verdere ontwikkeling : productopleiding, training on-the-job en permanente begeleiding. Hiernaast zal je ook veel kunnen leren van ervaren collega's en je krijgt ook de ruimte om zelf initiatief te nemen.

  Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket dat wordt aangevuld met extra-legale voordelen. Een flexibele arbeidsregeling en een filevrije omgeving.

  Kantoor : 09 340 42 05

  09 340 42 05

  kantoor Synergie Lokeren Careers

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier