Planner - Oost-Vlaanderen
VINÇOTTE
Oost-Vlaanderen
10 dagen geleden

Planner - Oost-Vlaanderen

Planner - Oost-Vlaanderen (V05013)

Bedrijfsomschrijving

Als Planner kom je terecht in een dynamisch team dat zich elke dag inzet voor onze klanten, en op die manier voor een veiligere & efficiëntere samenleving.

Als Planner speel je hierin een sleutelrol . Vinçotte is namelijk actief bij verschillende types klanten. We hebben onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare als residentiele gebouwen, zijn erg ondernemend in de energiesector, inclusief nucleaire activiteiten.

Daarnaast zijn we zeer innovatief bij klanten in de (petro) chemie & pharmacie, in productieomgevingen en de transport- & logistieke sector.

Als Planner werk je steeds vanuit in Gent.

Jouw doel

Als Planner sta je in voor het correct & vlot inplannen van de inspecties & audits en het opvangen van onvoorziene problemen .

Om een vlotte planning te garanderen sta je in nauw contact met zowel onze inspecteurs als onze klanten.

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze inspecteurs . Zij rekenen op jou & onze digitale planningstool voor het inplannen van de inspecties in functie van hun specialisatie, regio & beschikbaarheid.
 • De planningstool zijn we nog aan het implementeren en jij voelt het al kriebelen om deze mee vorm te geven.

 • Je vangt op een proactieve & creatieve manier planningsissues op en weet te escaleren wanneer nodig. Je houdt van de adrenaline & de voldoening die het oplossen van een dringend planningsissue met zich meebrengt.
 • Jij zet elke unhappy flow om naar een happy flow en weet zo het verschil te maken voor Vinçotte.

 • Je kan steeds vertrouwen op je collega’s gedreven experten die je graag verder helpen. Daarnaast ondersteunt Vinçotte jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises .
 • Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons een doorgedreven on-the-job-training.

  Wat verwachten wij van jou

 • Diploma : Professionele Bachelor in Office Management, Logistiek, of gelijkwaardig door ervaring.
 • Ervaring : Na een eerste ervaring als Planner heb je de microbe te pakken en wil je aan de slag in een omgeving waar je zowel jouw planning skills als jouw technische affiniteit verder kan ontwikkelen.
 • Vaardigheden : Je bent stressbestendig, blijft kalm op piekmomenten en zet vastberaden de juiste prioriteiten.Je bent een problem-
 • solver in hart en nieren en geniet van de rush van het aanreiken van een oplossing.Je hebt zin voor kwaliteit en een oog voor detail & structuur.

  Je legt gemakkelijk contact en je bent klantgericht.Je gaat autonoom & gedisciplineerd aan de slag.

 • In ruil hiervoor krijg je bij ons een mooie verloning aangevuld met extralegale voordelen én een topteam waarop je steeds kan tellen.
 • Solliciteer nu voor deze functie!

  Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature!

  Zorg dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie .

  Wil je deze pagina delen? Of deel deze pagina op sociale media De pagina werd succesvol gedeeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier