Operationeel Manager Kalmthout
Actief Interim Kapellen
Kalmthout, Antwerp, BE
4 dagen geleden
source : Monster

Functieomschrijving Ben je op zoek naar een uitdagende functie als operationeel manager binnen een familiebedrijf in de regio van Kalmthout?

Dan is deze job misschien wel iets voor jou! Als rechterhand van de zaakvoerder ben je mee verantwoordelijk voor een goede organisatie binnen de onderneming.

Je ontlast de zaakvoerder met operationele taken en je bent het aanspreekpunt van de verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

Je zit regelmatig met verschillende afdelingen samen om de organisatie binnen het bedrijf te bekijken en bij te sturen en rapporteert aan de zaakvoerder.

Buiten people management, bent je ook administratief met een aantal taken bezig. Zo stel je aanbestedingsdossiers en offertes volledig samen, maar voer je ook bepaalde bestellingen uit die nodig zijn voor een goede organisatie.

Je zal ook contacten onderhouden met de bestaande klanten om een sterke relatie te behouden en uit te bouwen. Opportuniteiten zien en daarop inspelen, zijn jou ook niet vreemd.

Verder zal je ook instaan om bepaalde sollicitatiegesprekken af te nemen en heb je contact met andere vestigingen van het bedrijf.

Functie-eisen Je hebt reeds ervaring in een operationele functie Je bent organisatorisch, administratief, en commercieel onderlegd Je hebt people management skills die er voor zorgen dat het team het beste van zichzelf geeft Je woont in de regio van Kalmthout Verbale kennis van het Frans is wel wenselijk Arbeidsvoorwaarden Je loonpakket kan volledig zelf worden samengesteld op basis van ervaring Je krijgt de kans om mee je schouders te zetten onder een familiale KMO Je komt terecht in een bedrijf waar je nog voldoende uitdagingen hebt om een aantal punten te verbeteren Je takenpakket is zeer gevarieerd waardoor geen enkele dag hetzelfde is Als je in de omgeving van Kalmthout woont, zullen files verleden tijd zijn Onmiddellijk aanwerving is mogelijk

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier