Service- en Onderhoudstechnieker Sprinklerinstallaties Vlaams-Brabant (M/V)
Over Ago
Leuven
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor een bedrijf te regio Aalst zijn we op zoek naar een allround technieker service & onderhoud voor de regio Vlaams-Brabant.

Als technieker begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties.

Afhankelijk van je kennis en interesse word je verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten. Je denkt samen met je collega’s op de buiten en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties.

Vereisten

Je behaalde een diploma elektriciteit / elektromechanica of dit is gelijkwaardig door ervaring. Je bent communicatief en kan zelfstandig werken.

Je bent zorgvuldig met procedures en werkdocumenten. Kennis van sprinklerinstallaties of branddetectie is een pluspunt. Je beschikt over de nodige maturiteit om zelfstandig te kunnen werken op verplaatsing.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Een jonge, dynamische omgeving vol enthousiaste mensen. Een afwisselende, boeiende job. Een compleet en intensief opleidingsprogramma.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Leuven

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier