Elektriciteit en Instrumentatie technieker - 2 ploegen
Manpower
Sint-Kruis-Winkel
6 dagen geleden

Job Description

Als technieker voer je onderhoudswerken uit en tracht je te allen tijde onze technische installatie en geautomatiseerde productie-

eenheid in dienst te houden (voornamelijk elektrisch, af en toe mechanisch). Bij pannes of storingen rekent de operationele dienst op je om die op de meest efficiënte manier op te lossen.

Je voert preventieve onderhoudstaken uit en inspecties.

Je komt in aanraking met vaste en flexibele leidingen (van 3" tot 12"), mobiele en vaste pompen, flowmeters, geautomatiseerde temperatuuropvolging,

stikstofnetwerken, radarmetingen op tanks, mobiele laad- en losportieken.

Na de opleidingsperiode in de dagploeg, stap je over naar een 2 ploegensysteem (06u00 - 14u00 & 10u30 - 18u30) met wachtdienst.

Deze is één keer om de 3 weken (in de nacht en het weekend).

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een bedrijf gespecialiseerd in op- en overslag van goederen zijn we op zoek naar een elektriciteit en instrumentatie technieker (m / v).

Candidate Profile

Bij voorkeur heb je een diploma elektriciteit of elektromechanica of gelijkgesteld door ervaring.

Een eerste ervaring als elektricien is aangewezen.

Je bent gedreven en steekt graag de handen uit de mouwen.

Je hebt een goede attitude.

Client Offer

Een stabiel bedrijf met moderne infrastructuur. Veel variatie binnen de verschillende installaties.

Tal van opleidingsmogelijkheden afhankelijk van de behoefte. Toffe werksfeer binnen een jong team.

Competitief salaris met extralegale voordelen (maaltijdcheques, bedrijfswagen, hospitalisatie- en groepsverzekering). Verder heb je 18 betaalde ADV dagen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier