.Net Developer
IBM Belgium
Brussel, België
10 dagen geleden
source : vacature.com

Wat je zal doen als .NET developer :

Je gaat aan de slag on site bij een van onze klanten, waar je samen met je teamgenoten komt tot innovatieve oplossingen voor complexe uitdagingen.

Hierbij kan je rekenen op een internationaal netwerk van topspecialisten. Als Backend developer werk je binnen een Agile team op internationale projecten on site bij een klant in België.

Daarbij werk je nauw samen met UX designers, sector specialisten en andere developers aan de ontwikkeling van zowel mobiele als web-

based applicaties. Je implementeert oplossingen die future-proof zijn en je zorgt voor creatieve inbreng binnen je team. Hiervoor maak je gebruik van User Experience en Design Thinking methodes om tot een goed beeld te komen van de user-

en business requirements. Je maakt het technisch ontwerk rekening houdens met de enterprise en application architectuur.

Er wordt van jou verwacht dat je samen met een meer ervaren teamgenoot prioriteiten kan stellen en dat je opdrachten en deliverables tijdig weet op te leveren.

Je gaat aan de slag on site bij een van onze klanten, waar je samen met je teamgenoten komt tot innovatieve oplossingen voor complexe uitdagingen.

Hierbij kan je rekenen op een netwerk van topspecialisten. Dit vindt plaats in een gevarieerde en snel veranderende omgeving waarin continu leren een must is.

Je rol en carrière zullen evolueren op basis van je eigen interesses, je ervaring en de marktnoden. Hierin word je persoonlijk begeleid door je career coach.

We geloven immers dat een job in IT geen statisch gegeven is. IBM’ers zijn innovators en nieuwsgierige specialisten; mensen die blijven groeien om zo tot de top van hun vakgebied te kunnen behoren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier