Logistiek Planner
Manpower
Neder-over-Heembeek (Brussels)
6 dagen geleden

Job Description

Voor onze klant, een grootspeler binnen zijn sector, zijn wij op zoek naar meerdere Logistieke planners voor hun vestiging in Neder-

over-Heembeek. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het opmaken en optimaliseren van logistieke routeplanningen.

Hiervoor baseer je je op de ontvangen orders en werk je bijgevolg nauw samen met de hiervoor verantwoordelijke interne afdeling.

Bij het opmaken van de planningen werk je zo efficiënt (tijd en kosten) mogelijk en hou je rekening met zowel de beschikbare middelen als de chauffeurs.

Hiervoor onderhoud je een nauw contact met deze laatsten.

Client Description

Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Logistiek Planner te Neder-over-Heembeek.

Candidate Profile

Voor deze functie beschik je over Bachelordiploma Logistiek of heb je (een eerste) ervaring met het opmaken van Logistieke planningen.

Als planner beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en heb je een goede kennis van zowel het Nederlands als het Frans.

Bovendien ben je een probleemoplosser, ga je goed om met stress en ben je organisatorisch sterk. Een goede kennis van MS Office is een must en kennis van SAP wordt gezien als een plus.

Client Offer

Bij onze klant krijg je de kans om binnen een internationaal bedrijf een uitdagende functie uit te oefenen waarbij je een grote dosis aan verantwoordelijkheid krijgt.

Je komt terecht in een dynamische en vlotte werksfeer en kan rekenen op een degelijke interne opleiding. Naast dit alles krijg je bij je nieuwe werkgever een zeer competitief en marktconform salaris gecombineerd met tal van extralegale voordelen.

Ben jij het organisatorische talent naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent manpower.

be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier