Service technieker elektrisch rollend materieel - Vast contract
Client of Manpower
Roeselare, West-Vlaanderen, België
3 dagen geleden
source : Jobat

Als service technieker zal je na een grondige opleidingsperiode van thuis uit vertrekken naar een vaste portefeuille aan industriële klanten waar je zal in staan voor het periodieke onderhoud en herstellen van heftrucks, reachtrucks, zijladers, transpallets, etc.

Je komt hierbij in aanraking met elektromotoren, hydraulische componenten, transmissies, veiligheidsuitrustingen, pompen, sensoren, etc.

Na elke interventie maak je de werkbon op, wanneer zaken niet te herstellen zijn regel je het transport naar de werkplaats .

De service technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een A2 industriële elektriciteit of autotechnieken of je bent gelijkwaardig door ervaring.

Daarnaast heb je een eerste stabiele werkervaring als technieker binnen industriële elektriciteit of automechanica waardoor je een sterke kennis elektriciteit en hydraulica hebt.

Ervaring binnen rollend materieel is een troef maar geen vereiste. Als persoon ben je communicatief in het Nederlands, ben je service- en klantgericht en heb je geen 9-to-5 mentaliteit.

Tot slot ben je bereid om continu opleidingen te volgen om jezelf technisch te blijven ontwikkelen

Je krijgt de kans om te sleutelen aan rollend materieel van een hoogtechnologisch merk met Duitse motoren. Conform je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk uurloon aangevuld een servicewagen (woon-werk), onkostenvergoeding, maaltijdcheques, tankkaart, laptop, GSM, groep- & hospitalisatieverzekering.

Interesse in déze job? Solliciteer dan snel en stuur uw CV door naar wout.soete manpower.be of bel me op het nummer 0478 63 54 19 voor meer informatie!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier