Service Technieker Waterzuivering
Whoohoo
Gent, Belgium
3 dagen geleden

Over de functie

Behandel de service voor waterzuiveringsinstallaties!

Als service technieker werk je als bediende en neem je de installatie, onderhoud en interventies op jou van waterzuiveringsinstallaties.

Jouw regio is 65% Oost- en West-Vlaanderen, maar kunnen dus ook in mindere mate andere delen van België inhouden. Je gaat uitsluitend naar bedrijven en ziekenhuizen.

Jouw planning is goed ingedeeld en je zal je aan weinig overuren moeten verwachten.

Jouw tijd begint te lopen vanaf je bij het bedrijf of de klant bent. Jouw tijd blijft wel lopen tot je thuis bent. Flexibele uren zijn zeker mogelijk bij hun!

Functie eisen

 • Mentaliteit primeert! Jouw attitude naar de klant is professioneel en bekwaam. Je stelt jezelf echt op als ambassadeur van het bedrijf!
 • Bereid om als bediende te werken
 • Technische opleiding (elektromechanica)
 • Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier