technieker elektriciteit regio vlaanderen & brussel
Randstad
Brussel-Stad
11 dagen geleden

job description

Voor een grote speler in de energiewereld zijn we op zoek naar een een HVAC technieker die in Vlaanderen en Brussel op de baan zal gaan.

Je job bestaat uit het uitvoeren van gepland onderhoud en het oplossen van storingen aan gebouwen. De onderhoudswerken zijn niet alleen elektrisch van aard.

Je moet ook airconditioning, verwarmings- en koelingsinstallaties en dergelijke onderhouden.

qualification

Je vindt je weg in installatiewerken en basis elektriciteit Een kennis van toegangscontrole is geen must, maar wel een plusOp de baan gaan doorheen Vlaanderen en Brussel zijn voor jou geen probleem, je bent daarvoor in het bezit van een rijbewijs BJe kan daarbij zelfstandig werken en hebt minstens 2 jaar ervaring Je hebt een CAT 1 attest koeltechnieken en / of verwarming G2Indien nodig schrikt werken met de wachtdienst je niet af Een fulltime job (optie vast)Een marktconform loon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier