Afsprakenplanner
Accent
Sint-Stevens-Woluwe, BE
2 uur geleden

Het bedrijf dat op zoek gaat naar eenafsprakenplanner is gelegen te Zaventem en makkelijk bereikbaar methet openbaar vervoer.

Indien je liever met de wagen komt kan jemakkelijk in de buurt parkeren. Onze klant is een outboundtelemarketing bedrijf voor zowel bedrijven als particulieren.

Zewerken onder meer samen met partners actief in telecomverzekeringen events tax-optimalisatieenz.

Functiebeschrijving

Naargelangjouw profiel zal je als Outbound-callagent terechtkomen in een B2Bof B2C afdeling. Ervaring is geen vereiste maar commerci leingesteldheid is zeker een must.

Voor dit type telefonie -telemarketing - ben je degene die het initiatief neemt en doormiddel van een professionele aanpak het contact met de klant toteen vruchtbaar einde brengt.

Een greep uit het takenpakket :

 • Agendabeheer : telefonisch afspraken metprospecten voor vertegenwoordigers en beheren van agenda's.
 • Dataverrijking : je belt klanten op gaat hungegevens na en past ze waar nodig aan.
 • Sales : je contacteert prospecten en / of klanten en biedt hen bepaaldeproducten of diensten aan.
 • Functie-eisen

  Voordeze functie zijn wij op zoek naar mensen die de Nederlandse taalmachtig zijn en op een professioneel niveau een gesprek kunnenvoeren.

  Omwille van het zeer diverse klantencontact zijncommunicatieve en commerci le vaardigheden voor deze functie zeerbelangrijk.

  Ben je enthousiast gemotiveerd en hou je van contactmet uiteenlopende mensen dan ben jij misschien wel de persoon diewijzoeken.

  Arbeidsvoorwaarden

  Samenmet onze klant bieden we jou als afsprakenplanner graag een job aanwaarbij je de keuze hebt tussen fulltime of parttime werken.

  Webieden jou een fulltime job aan waarbij je werkt van maandag totvrijdag telkens van 9u tot 17.30u.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier