Business Analyst - Application Mobile
STIB-MIVB
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je werkt mee aan de digitale transformatie van de MIVB in het departement Business Solutions en je rapporteert aan de ECM (Enterprise Content Management) Solutions Manager.

De hoofdopdracht van de dienst ECM binnen het departement bestaat erin de MIVB-medewerkers te voorzien van de best mogelijke digitale werkpost door oplossingen voor het beheer van inhoud en de productiviteit te implementeren.

Dit gaat van het vergaren van de informatie, over de behandeling en opslag ervan tot de beschikbaarstelling voor de gebruiker via de digitale kanalen zoals het intranet, het internet of de mobiele appIn het kader van haar digitale transformatie, breidt de MIVB haar digitale kanalen uit met een nieuwe mobiele app.

Als Mobile Business Analyst bestaat je opdracht erin de implementatie van oplossingen van het type Mobile te begeleiden.

Je verzamelt de aanvragen van de 'business'-klanten. Op basis van deze aanvragen of de vastgestelde richtlijnen, analyseer je de ontwikkeling van de geoptimaliseerde applicatieoplossingen en volg je deze op.

In detail : * Je begeleidt de 'business'-klant bij het identificeren, analyseren en formuleren van zijn behoeften (helpen bij het documenteren en modelleren van het businessproces, de business helpen bij de bepaling van de behoeften en de analyse van de impact die door de verandering teweeggebracht wordt)

 • Je werkt mee aan, leidt of staat in voor de uitvoering van de conceptualisering, je vertaalt de analyse van de behoeften in een IT-oplossing samen met de technisch architect (de project deliverables uitwerken, de werklast van de 'business'-partners inschatten, de integratie van de applicaties verzekeren, de kwaliteit en de voltooiing van de testscenario's verzekeren, meewerken aan of toezicht houden op de uitwerking, de organisatie en / of de verwezenlijking van de opleiding van de key users, de gebruikers begeleiden in de Go Live-fase, .
 • Je staat in voor de coördinatie en coaching (de voorbereiding en levering van de IS work packages coördineren, de activiteiten van intern of extern personeel met het oog op de uitvoering van deze taken in goede banen leiden)* Je organiseert de functionele integratietests en laat de oplossing goedkeuren om te garanderen dat ze voldoen aan de behoeften van de klant.
 • Je werkt mee aan de uitwerking van het bestek, de analyse van de offertes, de keuze van de inschrijver en de rechtvaardiging hiervan* Je dicht de kloof tussen de business en IT door actief samen te werken met de Marketing Digital Advisor
 • Jouw diploma : Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring
 • Jouw ervaring : 5 jaar ervaring op het vlak van business analysis, ervaring in een agile omgeving is een pluspunt* Technische kennis : IOS, Android* Kennis van IT-tools : UML, BPMN, Visio, Bizagi, Enterprise Architecte, JIRA, Confluence* Talenkennis : Nederlands, Engels, Frans
 • Persoonlijke kwaliteiten : zin voor organisatie en verantwoordelijkheid, zin voor analyse en synthese en vermogen om beslissingen te nemen, actief luisteren, empathie en assertiviteit , vermogen om te motiveren / mobiliseren en proactieve communicatie, resultaatgerichtheid, in voor initiatief en openheid voor verandering, stressbestendigheid
 • Een gevarieerde en boeiende job in een dynamische en aangename sfeer.* Een aanbod interne en externe opleidingen ontwikkeld op maat voor onze medewerkers.
 • Een loon in verhouding tot uw verantwoordelijkheden en echte doorgroeimogelijkheden.* Competitieve extralegale voordelen : maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 dagen betaald verlof per jaar, gratis abonnement voor de netwerken van de MIVB, TEC en De Lijn (ook voor echtgenoot en kinderen), 75% korting op woon-werkverkeer per trein, enz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier