Key account manager Retail sector
Exselsia
Anderlecht
6 dagen geleden

jobomschrijving

In het kader van een vaste aanwerving rekruteert Tempo-Team Search & Selection een Key Account Manager voor de retail-sector, meer bepaald de persdistributie.

Onze klant is een groot Belgisch distributiebedrijf met hoofdkantoor te Brussel.

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en opvolging van de salesstrategie. Je beheert Key accounts en doet de prospectie naar nieuwe klanten en markten.

Bovendien maak je actief deel uit van het Partner Press managementteam. (60% opmaak offertes, 20% farming, 20% prospectie)

Je beheert en ontwikkelt het klantenbestand d.m.v regelmatige klantenbezoeken en o.b.v. klantenanalyses (cijfers, rentabiliteitsanalyse, klantentevredenheidsonderzoek,...).

Je maakt offertes / lastenboeken op en zorgt voor een nauwkeurige opvolging van de klantendossiers, dit d.m.v. jouw vlotte samenwerking, duidelijke feedback en goede coördinatie van de dossierbeheerders.

Als sales-SPOC beantwoord je bestekken en aanbestedingen voor bestaande klanten.

Je bepaalt en optimaliseert op continue wijze het commercieel plan en de salesstrategie : communicatie, salesmateriaal, salesargumentatie, ontwikkelingspistes op de bestaande markt,...

Je coacht de dossierbeheerders op commercieel vlak en bent medeverantwoordelijk voor het aansturen van het team.

jouw aanbod

 • Als commercieel talent weet je hoe sterke resultaten neer te leggen maar het opmaken van offertes en lastenboeken schrikt je niet af.
 • Je bent nauwkeurig (opmaak van offertes, opvolging van dossiers enz.) en analytisch ingesteld.
 • Je bent een echte teamplayer, oplossingsgericht en kunt zelfstandig werken.
 • Tweetalig Nederlands / Frans met een goede kennis van het Engels
 • Bachelordiploma bij voorkeur in een economische richting
 • 3 à 5 jaar commerciële ervaring in een gelijkaardige functie
 • Ervaring in het beheer van Key accounts en het beantwoorden van Bij voorkeur ervaring in Europese en Belgische aanbestedingen
 • Ervaring in het opmaken van een commercieel plan en in het ontwikkelen van sales-materiaal is een pluspunt
 • wat bieden wij?

  Een kaderfunctie binnen de firma met heel wat autonomie, commerciële uitdagingen en verantwoordelijkheden.

  Marktconforme verloning en een mooi pakket extra-legale voordelen (hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen en tankkaart, laptop en gsm, maaltijdcheques, ...)

  Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Anderleckt en op de baan, bezoeken van klanten en prospecten.

  De firma biedt jou ook de mogelijkheid om 1 dag per week van thuisuit te werken. Daarnaast ben je vrij om jouw planning te maken binnen een glijdend uurrooster.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier