Architect
Regis Consult
Brecht, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als architect prestigieuze projecten mogen ontwerpen, opvolgen en opleveren : is dat jouw professionele baksteen in de maag?

Kijk jij er naar uit om je passie voor en kennis van architectuur te kunnen inzetten bij een innovatief architectenbureaus gehard in onze Vlaamse klei?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De taken en verantwoordelijkheden Ben jij een architect die het bouwproces van A tot Z, gaande van ontwerp, bouwaanvraag, bestek, meetstaat, details, werfopvolging, controle vorderingsstaten tot oplevering wil begeleiden?

Prima, naar dat soort architect zijn we op zoek! Ben je echter een kei in een of enkele van deze taken? Ook specialisten en experts loodsen we graag richting droomjob! Of je kennis en ervaring het al dan niet toelaten om het gehele project te leiden of te starten onder een ervaren projectmanager-architect om eerst heel wat bij te leren, wij zorgen dat we een voor jou geschikte mix tussen uitdaging en ervaring bekomen.

Door je open communicatiestijl komen opdrachtgevers en andere bouwpartners graag bij jou voor een accurate stand van zaken en inventieve oplossingen.

De profielkenmerken Je behaalde reeds een diploma architect of ingenieur-architect Je bent fier op je portfolio Autocad en MS Office zijn niet meer weg te denken van je computer, en wie weet staan er ook snelkoppelingen naar Vectorworks, Revit of SketchUp op je bureaublad.

Nederlands spreek en schrijf je voortreffelijk. Een extra troef zou zijn dat je je ook kan uitdrukken in het Frans en / of Engels.

Met je creatieve geest, zin voor innovatie en oog voor zowel detail als totaalplaatje sta je te popelen elke opdrachtgever te verbazen met je projecten.

Deadlines schrikken je niet af, maar motiveren je om efficià nt te werk te gaan. De organisatie Onze klant is een architectenkantoor meer dan 25 jaar ervaring in de bouwsector.

Zij zorgen voor het realiseren van kwalitatieve woonprojecten, met oog voor esthetiek en design, energetische kwaliteiten om zo te bouwen voor de toekomst.

Als architectenkantoor beschikken zij over een grote expertise in de technische en praktische kant van bouwen. Zij werken concepten en ontwerpen uit, maken omgevingsvergunningen en uitvoeringsdossiers op en verzorgen haalbaarheidsstudies en projectmanagement.

Bij dit alles trachten zij zoveel mogelijk BIM te integreren in hun werk. Het aanbod Voor ambitieuze en vernieuwende ontwerpen kijken we naar jou, maar voor een uitvoeringsplan richting jouw ideale carrià re als architect in loondienst of op zelfstandige basis kan je op onze expertise en connecties bouwen.

We kijken er alvast naar uit om op basis van jouw noden en wensen op zoek te gaan naar de functie en werkomgeving die bij jou passen! Wens je meer info over onze manier van werken, kom je graag kennismaken en / of past deze vacature helemaal bij waar jij naar op zoek bent?

We horen graag snel van je! Interesse in deze job? Neem contact op met : Carolien Van Gelder Recruitment consultant Stel een vraag AnnulerenVersturenBedankt voor je vraag SluitenError Sluiten

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier