.NET Developer
Compusearch
Hasselt, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Werkgever details Onze klant, gelegen in de Vlaamse Ardennen, is een duurzame en stabiele speler op de KMO-markt in Belgie, geruggensteund door een internationale groep.

Functieomschrijving Om hun IT-team te versterken zijn ze momenteel op zoek naar een .NET-Developer Functieomschrijving : Je bent voornamelijk actief als ontwikkelaar, maar je neemt daarnaast ook bijkomende taken op om ervoor te zorgen dat de gebruikers geholpen worden en de IT omgeving binnen het bedrijf optimaal draait.

Je analyseert, ontwerpt en implementeert programma’s in het kader van een verdere automatisering, gelinkt aan de in gebruik zijnde CMS pakketten.

Je verzorgt de opleiding van medewerkers bij het invoeren van nieuwe applicaties of op vlak van algemene IT. Je doet wat nodig is om de goede werking van de aanwezige applicaties en communicatiemedia te garanderen.

Gebruikers kunnen bij jou terecht voor alle IT-gerelateerde problemen en vragen. Je denkt mee over verbetervoorstellen voor de IT binnen de organisatie.

Je waakt mee over de uitvoering en implementatie van de geldende IT policies. Vereiste ervaring Profielvereisten Je beschikt reeds over enkele jaren ervaring (minstens 2 tot 5 jaar) Je beschikt over een goede kennis van Visual studio (vb.

 • NET en C#), Winforms, ASP.NET, Windows Services, MS SQL en Oracle. Je gaat vlot om met cijfers en data, wat betekent dat je vertrouwd bent met RDLC rapporten.
 • Kennis van Cognos is een plus maar geen vereiste. Je voelt je thuis in een KMO-omgeving, wat betekent dat je goed kan samenwerken, flexibel bent en meedenkt met de organisatie om de werking te verbeteren.

  Je kan vlot communiceren, zowel met je directe collega’s als met de gebruikers, en bent hulpvaardig ingesteld. Zelfstandig werken schrikt je niet (momenteel 100 % thuiswerk).

 • Aanbod Aanbod : Een aangename werkomgeving met een echte KMO-mentaliteit, flexibele werkuren en 32 verlofdagen; Een marktconforme verloning met een ruim pakket aan extralegale voordelen;
 • Een team met fijne collega’s en de kans om veel bij te leren; Een duurzame werkomgeving die zijn steentje bijdraagt tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier