.NET ontwikkelaar - op zoek naar een betere work/life balans?
Austin Bright
Wilrijk, Antwerp, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Het belang van een stabiel applicatielandschap in een zorginstelling is sterk naar boven gekomen de laatste maanden. De zorgsector heeft eens te meer het licht gezien in digitalisering om een goede informatiestroom in een organisatie te realiseren.

Hoewel in dit zorgbedrijf, gelegen inde rand van Antwerpen, reeds een sterk IT team van ontwikkelaars, system engineers, support engineers, aanwezig is zijn hiervoor nog op zoek naar verdere versterking om aan de toenemende vraag aan digitalisering te kunnen voldoen.

 • NET ontwikkelaar - Functie Je vertaalt functionele vereisten naar bruikbare en efficiënte software oplossingen die de informatie en datastroom doorheen de organisatie (met verschillende vestigingen) verbeteren.
 • Gezien dit vaak gevoelige informatie bevat houd je steeds een oog op de stabiliteit en security aspecten van de applicaties.

  Je ontwikkelt en onderhoudt nieuwe applicaties in .NET en zorgt voor de integratie van zowel de intern als de extern ontwikkelde toepassingen.

  Je bent iemand die proactief te werk gaat en je bent creatief met het bedenken van nieuwe oplossingen die de systemen kunnen optimaliseren.

 • NET ontwikkelaar - Profiel Hogere opleiding in Informatica / Applicatie ontwikkeling / ICT Minstens een 2tal jaar ervaring als ontwikkelaar met .
 • NET technologieën C# en VB.NET. Daarnaast beschik je over kennis van JSON, SOAP, XML, TFS en natuurlijk ook SQL. Je weet ook hoe je web services moet ontwikkelen.

 • NET ontwikkelaar - Aanbod Als .NET ontwikkelaar draag je hierbij aan het optimaal zorgsysteem. Er is altijd ruimte voor verbetering en hier zal je ook je steentje aan kunnen bijdragen met je eigen ideeën die je dan ook kan gaan uitwerken.
 • De vestiging van waaruit je werkt is gelegen buiten het centrum van Antwerpen waardoor je hier nog kan geraken met de wagen.

  Er is ook ruime parkeergelegenheid voorzien. Er wordt gelet op een gezonde work-life balans dus je kan hier rekenen op glijdende werkuren en 8 extra verlofdagen (bovenop de wettelijke 20) plus nog eens ADV dagen.

  Mogelijkheden genoeg dus om je privéleven op orde te houden en leuke vakanties te kunnen plannen. Je krijgt een compleet salarispakket dat bestaat uit een brutoloon naar ervaring, vergoedingen voor woon-werk, extra premies, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, kortingen op verschillende webshops, Ben jij de .

  NET ontwikkelaar waar we naar op zoek zijn? Geef ons snel een seintje via apply austinbright.com (voeg ook even je CV toe) of bel ons op het nummer 02 808 33 55.

  Deze vacature wordt beheerd door Cedric en Jens. Keywords : .NET developer / C# ontwikkelaar / VB.NET / SOAP / JSON / SQL

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier