Allround Servicemonteur
Stork NL
Antwerpen
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor onderhoud, reparatie, keuring en kalibratie van met name Diesel Driven Equipment en lasmachines op klantlocaties.

Je geeft vaktechnische instructies voor gebruik van de apparatuur en werkt zelfstandig maar in goede wisselwerking met de planning.

Er wordt een correcte houding verwacht als vertegenwoordiger van EQIN bij de klant en een alerte houding m.b.t. het signaleren van mogelijke commerciële kansen voor EQIN.

Communicatie met (collega’s) commercie is hier essentieel.

Functie-eisen

Binnen EQIN hechten wij veel waarde aan een aantal kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft, je continu streeft naar het leveren van resultaat en aan verwachtingen van de klant voldoet.

Je werkt op een prettige manier samen met anderen en past je opgebouwde kennis en technologie zo goed mogelijk toe.

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding elektrotechniek op MBO niveau, aangevuld kennis van diesel aangedreven apparatuur;
 • Je hebt ruime, recente werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend;
 • Je bent zeer klantgericht, gemotiveerd, en beschikt over een flexibele instelling;
 • je bent communicatief vaardig en hebt inlevingsvermogen, je bent nauwkeurig en efficiënt en je bent uitstekend in staat om prioriteiten te stellen.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.

  Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

  Locatie : Standplaats is Antwerpen

  Aantal uur per week : 40 uur

  Bedrijfsinformatie

  EQIN B.V. is een 100% dochter van Fluor / Stork en is actief in Nederland en België. EQIN biedt innovatieve totaaloplossingen door de inzet van equipment en vakmensen.

  Naast betrouwbaar equipment dat voldoet aan alle eisen, leveren we meerwaarde doordat onze specialisten ervoor zorgen dat de inzet van het equipment volledig is afgestemd op de situatie van de klant.

  Onze missie is klanten ontzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

  De klantenkring van EQIN B.V. bestaat voornamelijk uit bedrijven die actief zijn in de volgende industrieën :

 • Olie & Gas;
 • Windenergie;
 • Petro)Chemie;
 • Energiecentrales en afvalverwerking;
 • Scheep- en staalbouw.
 • Naast de innovatieve totaaloplossingen en verhuur van industrieel equipment kunnen klanten bij EQIN ook terecht voor het kopen en onderhouden van lasapparatuur (FRONIUS), lasonderdelen en lastoebehoren, Generatoren (GESAN), (mobiele) Lichtmasten (TCP en Generac) en Compressoren (KAESER).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier