First Line Manager Brewing
Anheuser Busch Inbev
LEUVEN, Belgium
19 uur geleden

First Line Manager Brewing-21010499Position BandVIB

Description

First Line Manager Brewing

Bij AB InBev is een uitdaging meer dan een woord, het is een manier van denken. Wij zijn immers de grootste brouwerij ter wereld, met legendarische merken zoals Stella Artois, Leffe en Jupiler.

We zijn een team van nieuwsgierige individuen die elke uitdaging zien als een nieuwe kans om iets ongelooflijks te bereiken.

We zijn vindingrijk, onder druk werken we nóg beter, en we zijn trots op de door ons bereikte successen. Omdat we persoonlijk betrokken zijn, voelen we ons verantwoordelijk voor de resultaten.

We hebben grootse dromen, houden van nieuwe uitdagingen en verleggen de grenzen van wat mogelijk is. Sluit je bij ons aan en je wordt verantwoordelijk voor productieproces bij de beste bierproducent ter wereld.

Je neemt vanaf dag één de leiding, je zegt wat je denkt en je carrière groeit sneller dan je ooit voor mogelijk hield.

Ons internationale team van 500 specialisten op het gebied van logistiek, HR en financiën is altijd op zoek naar nieuwe manieren om producten te creëren en op te frissen, en om sterkere merken te bouwen.

Zo willen we een positieve impact hebben op consumenten en de gemeenschappen waarin we wonen en werken.

De FLM is verantwoordelijk voor de organisatie van het volledige fabricatieproces binnen een operationeel team. Hij / zij coördineert, motiveert en coacht het team teneinde de vooropgestelde KPI’s en afdelingsobjectieven te behalen op vlak van veiligheid, service naar andere departementen en de kwaliteit van het afgewerkt product.

Deze dienen aan een optimale kost, productiviteit en met de beste produktiestandaarden gerealizeerd te worden.

Jouw rol :

 • Leiding geven aan een team van operatoren : leidt de ploegoverdracht-vergaderingen, plant de personeelsbezetting, identificeert opleidingsbehoeften, onderhoudt vakbondsrelaties, coacht zijn teamleden, beoordeelt individuele prestaties, lanceert verbeteringsvoorstellen en motiveert het team.
 • Het constant in evenwicht brengen van de zoektocht naar nieuwe efficiëntere manieren van werken t.o.v. de duurzame implementatie van afgesproken en gestandaardiseerde werkwijzen.
 • De strikte toepassing van de gestructureerde target setting en performance management processen. Verzekeren dat alle projecten gemanaged worden op tijd en binnen budget
 • Het verzekeren van de optimale flexibiliteit binnen het team om aan de bestaande en toekomstige bedrijfsnoden te voldoen.
 • Het ontwikkelen van alle teamleden, zodat het volledige potentieel van alle medewerkers kan benut worden.
 • Qualifications

  Waar we naar op zoek zijn :

 • Industrieel ingenieur of gelijkwaardig door ervaring
 • Goede coach met ervaring in het sturen en motiveren van een operationeel team
 • Kennis van het brouwproces is een pluspunt
 • Goede communicatievaardigheid
 • Organisatorische en analytische vaardigheden
 • Teamplayer met drive om excellente resultaten te behalen
 • Kwaliteits-, veiligheids- en milieubewust
 • Kennis van de gebruikelijke Office-tool (Word, Excel, Access)
 • Naast het Nederlands, een basiskennis van het Frans en het Engels
 • Bereid om in een 3 ploegenregime te werken
 • Wat je van ons kunt verwachten :

  In deze functie heb je het potentieel om zowel ons bedrijf als je carrière te transformeren. Je krijgt de ondersteuning en coaching die je nodig hebt om te slagen.

  We zijn een meritocratie, met veel ruimte voor groei en ontwikkeling, dus je weet dat je harde werk zal worden beloond. We moedigen je aan om groots te denken en je doelen na te streven.

  Je krijgt de kans om creatief te zijn en samen te werken met internationale teams. Zo kun je een wereldwijd netwerk opbouwen en heb je directe controle over je carrière en de richting die je kiest.

  Als de leidende wereldwijde brouwer zetten we ons in om mensen samen te brengen voor een betere en meer gelijkwaardige wereld.

  Een meer gelijkwaardige wereld begint wanneer iedereen kan gedijen. Bij AB InBev waarderen we de diversiteit van culturen, perspectieven, vaardigheden en ervaringen binnen onze teams en we moedigen alle kandidaten, ongeacht geslacht, huidskleur, seksuele of genderidentiteit, handicap, etnische minderheid, nationaliteit of anderszins, sterk aan om te solliciteren.

  Als dit klinkt als de buitenkans waarop je hebt gewacht, meld je dan vandaag nog aan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier