Sales Manager
AUTO1.com
Belgium
1 dag geleden
source : Experteer

Beschrijving van het bedrijfOnze afdeling Remarketing zet samenwerkingen met B2B partners op binnen het automotive speelveld (dealerships, OEMs, Rental, Leasing, Fleet, .

 • Remarketing vereenvoudigt B2B autoverkoop voor onze klanten door de snelste digitale oplossing in de markt te bieden.
 • Als Team Lead Remarketing Sales ben je verantwoordelijk voor het te behalen omzettarget en ben je aanspreekpunt voor je team.

  De afdeling richt zich op het aangaan met nieuwe relaties en het uitbouwen van bestaande klanten. Denk hierbij voornamelijk aan autobedrijven.

  Als Team Lead geef je leiding aan 5 - 8 medewerkers en rapporteer je direct aan de Head of Remarketing.Wat je bij ons gaat doen Je bent verantwoordelijk voor het formuleren en uitvoeren van strategische groeiplannen, alsmede voor het behalen van salesresultaten door jouw team succesvol te managen en te coachenJe managet actief de sales activity met behulp van verschillende KPI'sJij voert analyses uit, maakt forecasts omtrent sales en productiviteit en het zet gerichte acties op om te zorgen dat onze strategische en financiële doelen behaald worden Je motiveert en traint de Account Managers om het beste uit je team te halenJe voert voortgangsgesprekken met de Account Managers en begeleidt de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkersJe geeft invulling aan een concreet actieplan op basis van het Salesplan Je bent actief betrokken in het proces met sollicitantenJe bouwt succesvol lange-termijn relaties uit met klanten door te streven naar een partnership en hun behoeften te begrijpen Je denkt actief mee over het verbeteren van de performance en processen (denk aan : marge-optimalisatie, verhogen van de omzet, etc.

  Je bevordert een soepele samenwerking met alle andere afdelingenWie wij zoekenBij voorkeur een afgeronde bachelor opleidingJe spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en beschikt over een goede kennis FransJe hebt minimaal 2 jaar ervaring met het aansturen van een salesteam waarin je ervaring hebt met Activity- en Performance ManagementJe bent analytisch en in staat complexe rapportages te lezen en hier conclusies aan te verbindenJe bent ondernemend, zeer hands-on, commercieel en gaat altijd voor het hoogst haalbare resultaatJe hebt natuurlijk overwicht, een duidelijke visie op leiderschap en je bent in staat te reflecteren op het effect van jouw eigen houding en gedragJe hebt een positieve, proactieve en gedisciplineerde werkhoudingJe bent in staat om beleid te vertalen naar concrete actiesWat wij biedenEen marktconform salaris en aantrekkelijke bonusregelingMaaltijdchequesHospitalisatieverzekering incl.

  tandverzekeringLaptop en mobiele telefoonDe kans om onderdeel te zijn van de digitale revolutie van de automotive branche - een echte career boosterKortingen bij o.

  a. hotels, gadgets, en attractieparkenInteresse in de functie van Sales Manager in Antwerpen?Leuk dat je AUTO1.com als je toekomstige werkgever ziet! Stuur ons direct je cv en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Als je eerst nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Stephanie Stevens (Manager Talent Acquisition) via +32 (0) 484 97 58 68.

  AUTO1 Group is Europa's meest vooraanstaande digitale automotive platform. Als dynamisch tech-bedrijf ontketenen wij een revolutie in de automotive branche met onze merken wijkopenautos.

  be, AUTO1.com en Autohero. Ons sterke team van 4200 medewerkers werkt elke dag hard om in heel Europa, handel in, en transport en financiering van auto's zo snel en gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten.

  Ga voor persoonlijke groei en bouw samen met ons aan de toekomst van autohandel.Bij AUTO1 Group hebben we een open cultuur en geloven we in directe communicatie en diversiteit.

  Dit betekent dat we willen dat iedereen zich welkom voelt bij ons en dat we gelijke kansen bieden voor iedereen, ongeacht sekse, etniciteit, religie, leeftijd, seksuele oriëntatie, handicap of andere niet-prestatiegerelateerde factor.

  SummaryType : Full-timeFunction : Management

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier