procesopvolger waterzuivering regio vlaams-brabant
Randstad
Ledeberg
5 uur geleden

job description

Eens de installatie gebeurd is, sta je mee in voor de verdere opvolging van waterzuiveringsinstallaties : Staalname ter plaatse en beoordelen van de beschikbare gegevens (opgeslagen waarden, grafieken en analyseresultaten).

Bij onverwachte resultaten voer je de nodige onderzoeken of vraag je extra proeven aan op de genomen stalen met het doel tot een oplossing te komen.

Je controleert de geplaatste meettoestellen en voert kalibratie uit.Uitvoeren van beperkt onderhoud of communiceren indien er onderhoud gewenst is.

Samenwerking met het labo en interpreteren van analyses.Rapportage van de onderzoeksgegevens en aanbevelingen naar de klant formuleren.

qualification

Je hebt een bachelor scheikunde behaald, bij voorkeur specialisatie milieuzorg.Je bent communicatief en klantgericht. Je spreekt een woordje Frans.

Je bent hands-on en in staat om je eigen werk te organiseren.Je bent nauwkeurig en analytisch aangelegd.Veiligheid, orde en netheid zijn voor jou zeer belangrijk.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier