Administratief bediende Samana
Christelijke Mutualiteit
GENT
3 dagen geleden

Je doet het beheer van inschrijvingen voor vormingsinitiatieven en waarderingsinitiatieven, activiteiten voor mensen met een chronische ziekte en activiteiten voor mantelzorgers.

Daarnaast sta je in voor de volledigheid van dossiers op administratief gebied (noodzakelijke persoonlijke gegevens) en op financieel gebied (opvolging betaling).

Desgevallend sta je ook in voor de abonnementenadministratie en administratie in kader van de jaarlijkse solidariteitsactie.

Je beschikt over een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring.Je draagt klantvriendelijkheid en dienstverlening hoog in het vaandel.

Je bent administratief onderlegd en kan nauwkeurig werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Je bent goed in plannen en organiseren en werkt resultaatgericht. Je bent flexibel en leergierig. Je werkt graag in team maar kan ook autonoom verantwoordelijkheid opnemen.

Een voltijdse tewerkstelling voor één jaar.Een competitieve verloning met diverse extralegale voordelen.Ruimte voor autonomie en initiatief, en collega’s waar je met plezier mee samenwerkt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier