project engineer innovatie - gent
Randstad
Gent, Oost-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

Als project ingenieur zal jij ons huidige team versterken.Op deze manier kunnen wij de uitbreidingen van onze site op de juiste manier het hoofd bieden.

Dit is een echte groeifunctie waarbij je stap voor stap in het engineering team van ons bedrijf zal worden geïntroduceerd.

Jouw taken zullen bestaan uit het volgende : - voorbereiden, ontwerpen, begeleiden en implementeren van investeringsprojecten binnen verschillende technische domeinen ( gebouwen, productiemachines, energieopwekking en transport) -

er samen met alle betrokkenen ( productie , kwaliteit, enz ) voor zorgen dat alle specificaties vooraf duidelijk gedefinieerd zijn.

 • de budgetopmaak mee ondersteunen en zorgen voor de oplevering binnen het vooraf bepaald budget.-de dagelijkse coördinatie van de lopende projecten in nauw overleg met de verschillende betrokken afdelingen en uitvoerders.
 • oplevering van de projecten volgens de vooraf bepaalde termijnen en specificaties.
 • qualification

  Professionele Bachelor elektromechanicaMaster Industriële wetenschappen Elektromechanica - Je hebt een Bachelor of een Master in een technisch / wetenschappelijke richting (bouwkunde, elektriciteit, elektromechanica, energietechnologie, .

 • Sterke organisator die graag in teamverband zaken realiseert.-Kan vlot werken met MSOffice en Autocad-Vlot in Nederland en Engels.
 • Frans en Duits zijn een plus. -Leergierig met brede technische interesse-Eerste ervaring in projectcoördinatie is een plus Een functie waarbij jezelf kan ontplooiien binnen onze engineering-

  afdeling Als eerste project zal dat onder meer gaan de opbouw van de nieuwe productiehal : je kan je dus meteen vastbijten in iets heel concreets Een zeer aantrekkelijke verloning, 18 ADV dagen, een bedrijf dat zowel met de wagen, het openbaar vervoer als met de fiets heel makkelijk bereikbaar is vanuit Gent

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier