MEDEWERKER CUSTOMER SERVICE
Manpower
Westerlo
4 dagen geleden

Job Description

De Customer Service Medewerker geeft ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van (transport)opdrachten (relatie-

management), voert de informatie in het computerprogramma LSP (warehouse management systeem) in, neemt orders aan en beheert een eigen klantenaccount (orderverwerking).

De taken zijn in hoofdzaak gericht op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, maar administratieve ondersteuning bij de outbound processen is eveneens een wezenlijk onderdeel van het takenpakket de klantenrelatie)

Client Description

Voor onze internationale klant in Oevel zoeken we een Customer Service medewerker (M / V).

Candidate Profile

Je bent leergierig, flexibel en hebt zin voor verantwoordelijkheid.

Perfect Nederlandstalig, Goede kennis van Engels zowel gesproken als geschreven. Kennis Frans en Duits zijn een plus.

Kennis douanedocumenten en procedures zijn een plus.

Zeer goee kennis van Excel, Word en Outlook

Client Offer

Je komt terecht in een aangename werkomgeving. Je krijgt een afwisselende job met verantwoordelijkheden. Verder is er de mogelijkheid voor opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Loon is bespreekbaar en aanvullend met extralegale voordelen (maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering). Voltijds 38 uur / week met 1 / 2 ADV dag per maand.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier