Asset Engineer
Aquafin
Aartselaar, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Je bent als technisch specialist verantwoordelijk voor de levensloopplannen van een bepaalde groep van assets binnen de discipline Elektromechanica (vijzels, dompelmachines, ).

Om ervoor te zorgen dat voor elke fase van de levenscyclus de optimale keuzes gemaakt worden, sta je in voor : het beheren en coördineren van de standaarden en richtlijnen, het bepalen van de juiste onderhoudstaken en het tijdig renoveren of vervangen van assets.

Hiervoor doe je een beroep op de kennis en ervaring van de interne belanghebbenden.Daarnaast heb je goede connecties en doe je aan kennisdeling met verschillende afdelingen (Onderhoud, Asset Informatie, Projectmanagement, Operations,.

 • Je werkt mee aan het beheer van een risico gebaseerd onderhoudsprogramma en je voert RCA’s (Root Cause Analysis) uit.
 • Dit houdt o.a. in : het uitwerken van methoden, het borgen in instructies en het definiëren van meetparameters.Nieuwe evoluties op de markt volg je nauw op en je speelt proactief in op mogelijke verbeteringen.

  Je doet voorstellen voor aanpassingen aan onze richtlijnen en standaarden.Je hebt het analytisch denkniveau van een Master in een technische richting of bent gelijkwaardig door voldoende uitgebreide en relevante ervaring.

  Dankzij je werkervaring beschik je over een diepgaande kennis van elektromechanica.Jouw resultaatgerichtheid zorgt ervoor dat je vlot prioriteiten kan stellen en doelstellingen weet te behalen.

  Je kan vlot communiceren, waardoor je gemakkelijk contact legt en onderhoudt met anderen.Zowel autonoom als in teamverband kan je goed presteren.

  Je bent kwaliteitsbewust en hebt ook oog voor optimalisatie- en efficiëntiemogelijkheden.Ten slotte heb je een proactieve, klantgerichte houding en reik je oplossingen aan waar mogelijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier