metser regio zele !
Randstad
Zele, Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

job description

Voor een groot bouwbedrijf in Zele zoeken we een metser met talent! Jouw takenpakket bestaat uit : - Diverse werken in opleverpunten, oa.

kleine metselwerken, tegels die ontbreken, vochtprobleem oplossen, kleine bekistingswerken, verwerken blauwe steen , dorpels leggen, openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,.

 • muur in breuksteen bouwen, lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, ... plaatsen, uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,.
 • Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team.- Je bent actief op de werven in de regio's Oost- en West-Vlaanderen, Brussel en Vlaams-BrabantAanbod : Na een geslaagde inloopperiode een vaste betrekking.
 • Een aantrekkelijk loon volgens de barema's van de bouwsector.Extralegale voordelen waaronder verplaatsingsvergoedingen, enz.

  qualification

  Kennis van de stiel is belangrijker dan een diploma. Ervaring in renovatiewerken is een troef.Rijbewijs B is vereist.Je bent in het bezit van een VCA attest of je bent bereid dit te behalen via randstad.

  Je hebt goesting om te werken en om hard te werken. Je kan ook af en toe overuren doen. Deze firma is niet bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Je zal deels op werven werken en deels op het depot. Draag jij ook jouw steentje bij? Contacteer ons dan snel!Tel. 03 780 30 50Email : construct waasland randstad.be .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier