Commercieel bediende met sterke kennis FRANS
AGO Jobs & HR
Waregem, West-Vlaanderen, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Voor onze klant in de regio van Waregem gaan we op zoek naar een medewerker voor de customer service. Jouw takenpakket : -

uitvoeren van administratieve taken- offertes opmaken en versturen - telefonisch contact met klanten- deelnemen aan telefonische prospectie

Idealiter beschik je over een bachelordiploma. Verder heb je al ervaring in een dergelijke functie. Ervaring in een technische sector is een extra troef.

Verder communiceer je vlot in het Nederlands en Frans.Ook stel je je flexibel op om in een verschoven uurrooster te werken.

Dit wil zeggen dat je de ene week van 7u tot 16u werkt en de volgende week van 9u tot 18u.Een langere opzegperiode is geen probleem.

Opstart is voorzien midden augustus.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier