Office manager sociaal secretariaat
Colruyt Group
HALLE, BEL
6 dagen geleden

Vacatureomschrijving

Als office manager van onze administratieve cel ben je een steunpilaar voor de directieleden en leidinggevenden binnen M&O.

Je beheert agenda’s, organiseert meetings, helpt bij het opmaken van presentaties Een boeiende, gevarieerde job voor een efficiënte en discrete medewerker!

Wat doe je concreet?

Je beheert de agenda's van de directieleden en leidinggevenden binnen M&O op een proactieve manier. Je plant afspraken in, herbelegt meetings

Je organiseert meetings en bereidt deze mee voor (zaal klaarmaken, presentaties afdrukken en bezorgen ).

Je bent verantwoordelijk voor reserveringen van vergaderzalen, catering enz.

Je werkt mee aan de voorbereiding van documenten en doet opzoekingen in het archief of in dossiers, eventueel in samenwerking met de juridische dienst.

Je helpt bij het opmaken en / of bijwerken van verschillende presentaties.

 • Je versterkt het sociaal secretariaat van Colruyt Group. Zo sta je in voor de verwerking van de contracten voor onze jobstudenten, het verwerken van briefwisseling, het aanvragen van sociaaljuridische documenten zoals arbeidskaarten en IBO- outplacementdossiers.
 • Je weet van aanpakken, kan verschillende taken combineren en gaat zorgvuldig om met discrete informatie.

  Profiel

  Kennis en ervaring Je hebt bij voorkeur al enkele jaren ervaring in een administratieve functie. Je beheerst MS Office en kan uitstekend overweg met Excel, Word en Powerpoint.

  Kennis van ons interne vergaderbelegger-systeem’ is een plus.

  Administratief talent Je hebt sterke administratieve vaardigheden en je werkt methodisch en nauwkeurig.

  Initiatief en zelfstandigheid Je werk zelfstandig, neemt initiatief en je vindt het fijn om mee te werken aan een vlotte, proactieve organisatie.

  Discretie Je bouwt een vertrouwensband op met de verschillende directieleden en bent discreet.

  Talenkennis Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans. Zo kan je vlot samenwerken met je partners en collega’s.

  Wij bieden

  Uitdaging Je werkt met vertrouwelijke informatie en komt tijdens managementvergaderingen in contact met spelers op hoog niveau.

  Variatie Je beheert de agenda van diverse managers en je communiceert dus dagelijks met zeer uiteenlopende contacten.

  Stimulerende werkomgeving Je krijgt alle kansen om jezelf te ontwikkelen via allerlei opleidingen en om door te groeien binnen Colruyt Group.

  Aantrekkelijk loonpakket Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier