Commercieel Medewerker - Restaurant - 25u
IKEA
Hasselt, Flanders
1 dag geleden

Wie je bent

Je hebt een passie voor food en voor de klanten die steeds op een aangename en kwalitatieve service kunnen rekenen. Je voelt aan wat onze klanten nodig hebben en speelt hierop commercieel in.

Je voelt je goed in een drukke restaurantomgeving en je neemt initiatieven om je collega’s en klanten te helpen.

Een dag met ons in jouw leven

Start met onze klanten welkom te heten in ons restaurant waar ze kunnen rekenen op jouw glimlach, advies en vlotte service.

Verschillende taken worden in de afdeling gedaan : afwas, kassawerk, bereiding van de maaltijden. Je zorgt ervoor dat de producten steeds in een perfecte staat en correct geprijsd zijn.

De maaltijden en de snacks worden door de IKEA vastgestelde kwaliteitsnormen en bereidingswijzen bereid en geserveerd. Gedurende de volledige werkdag zorg je ervoor dat het gebruikte werkmateriaal steeds in een onberispelijke staat verkeert.

Over dit werkgebied

Samen zorgen we voor een beter dagelijks leven door onze klanten, medewerkers en mensen thuis gezonde en milieuvriendelijk voedsel aan te bieden.

Onze producten onderstrepen onze Scandinavische roots. We bieden ook in onze Bistro’s en Swedish Food Market een uitgebreid assortiment aan.

Diversiteit in onze teams is de sleutel naar succes.

Solliciteer nu!

Als jij groeit, groeit IKEA. Ontdek samen met ons de mogelijkheden voor een loopbaan in een inspirerende werkomgeving binnen een internationale context.

Een plek waar ondernemende mensen de ruimte krijgen om te doen waar ze het beste in zijn. Er zijn volop mogelijkheden om samen te groeien!

Daarnaast bieden wij je een competitief salaris, aangevuld met extra legale voordelen zoals een uitgebreid verzekeringspakket, personeelskorting, ons IKEA bedrijfsrestaurant met heerlijke gezonde maaltijden, eco-cheques, een IKEA bonus op basis van de behaalde winkelresultaten, een beloning voor je trouw aan IKEA (TACK pensioen spaarprogramma) en veel meer.

Voor jouw flexibiliteit in de vroege en late uren kan je rekenen op een motiverende regeling in een samen te stellen salaris en verlofspaarplan.

 • Email
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier