Verkoper verlichting (m/v)
Konvert Interim Waregem
Vichte, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant regio Waregem gaan wij op zoek naar een verkoper op de afdeling verlichting. De ruime toonzaal oogt uitnodigend, is overzichtelijk en omvat een zeer uitgebreid gamma.

Een brede waaier van armaturen, sfeerlampen, staande lampen, bureaulampen, plafondverlichting ... ze proberen zo compleet mogelijk te zijn in hun verlichtingsaanbod.

Een breed assortiment op maat van heel wat verschillende smaken. Het is de perfecte plek voor wie op zoek is naar een totaalproject in verlichting maar ook voor wie enkel een lampje voor de buitenverlichting nodig heeft.

Kortom, er wacht je een fijne job boordevol afwisseling die je ook deeltijds of als flexi-jobber kunt uitoefenen. Werken in het weekend en op feestdagen vormt voor jou geen probleem.

Aanbod

Afdelingen en de voorraad ordenen en bevoorraden (bijbestellen, defecte producten uit de afdeling nemen, ...). Betalingen ontvangen.

De klant informeren over de diensten bij verkoop (korting, levering, gratis krediet, getrouwheidskaart). De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten.

De producten en artikels voorbereiden (etiketteren, diefstalbeveiliging, tags plaatsen, ...) en in de winkel of op een stand plaatsen.

De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen. Goederen en producten ontvangenDe levering controleren Je komt terecht in de boeiende wereld van de retail in een bedrijf waar het aangenaam werken is en waar je de ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Vereiste kwalificaties

 • Je bent altijd vriendelijk tegen de klanten* Je bent uitgesproken communicatief en commercieel ingesteld* Ervaring met de verkoop van verlichting is een troef maar geen must.
 • Je bent verzorgd en je beschikt over een vlotte babbel in zowel Nederlands als Frans
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier