Monteur sanitair (industriële installaties) (m/v)
Konvert Construct Torhout
Izegem, BE
4 dagen geleden

Profiel

Plaatsen en aansluiten van sanitaire leidingen (persen / klemmen / lijmen) Plaatsen en aansluiten van sanitaire toestellen.

Je kan zelfstandig te Izegem geraken.

Aanbod

Defecte onderdelen vervangen of herstellen. De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en goederen aanleggen. Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, ).

Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, ). Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ).

Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Je krijgt een vast contract na een positieve interimperiode.

Vereiste kwalificaties

Je hebt ervaring als installateur van sanitair en industriële installaties.Je spreekt Nederlands / Engels / Pools of Bulgaars.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier