Business Controller
Dixon & Company
Antwerpen
6 dagen geleden

Over onze klant

Ben je klaar voor een nieuwe, uitdagende opportuniteit bij een sterk bedrijf in de haven van Antwerpen? Lees dan snel verder! Voor één van de grootste logistieke spelers in de transportsector zijn we op zoek naar een Business Controller die ervaring heeft in de logistieke sector.

Dit is een rol waarin jouw analyses en acties reële impact hebben op het beleid!

Jobomschrijving

Als Business Controller werk je nauw samen met het Finance team en het operationeel management. Je treedt op als sparring partner voor verschillende business units. Je zal o.a.

 • Verantwoordelijk zijn voor de maandelijkse closing.
 • De financials analyseren en ervoor zorgen dat deze voldoen aan de globale controlling-processen.
 • Je leidt het maandelijkse forecasting proces en de jaarlijkse budgetronde. Hierbij zorg je ervoor dat deze processen continue verbeterd en geoptimaliseerd worden.
 • Je neemt een actieve rol op in de communicatie naar de operationele teams en het management en lanceert voorstellen die de prestaties kunnen verbeteren.
 • Profiel

 • Je hebt een diploma in een financiële richting en kan terugkijken op minstens 4 jaar ervaring in controlling. Ervaring in de logistieke sector is een sterk pluspunt.
 • Je zou jezelf omschrijven als analytisch, stressbestendig en proactief.
 • Je bent assertief, doorgedreven en durft te challengen waar nodig.
 • Je hebt een goede kennis van Excel.
 • Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands en Engels, en kan je uitdrukken in het Frans.
 • Aanbod

  Je zal deel uitmaken van een internationaal bedrijf, waar je veel verantwoordelijkheid en autonomie krijgt om jouw talenten en kennis te ontwikkelen.

  Naast een interessante uitdaging kan je ook rekenen op een werkplek met een aangename werksfeer. Zo hecht het bedrijf veel belang aan zijn werknemers en winnen ze al enkele jaren verschillende onafhankelijke prijzen in de categorie Beste werkgever ! Uiteraard kan je ook rekenen op een competitief salarispakket, inclusief bedrijfswagen.

  Contact

  Indien je interesse hebt, contacteer dan Pieter Van Spaendonk met vermelding van referentie PVS 14752 (03 / 361 01 06 of ).

  Meer info over Dixon & Company vind je terug op ().

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier