Werken in het buitenland: callcenter medewerker Bol.com
Teleperformance Portugal
Geel, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wil jij onderdeel uitmaken van de winkel van ons allemaal? Wil jij graag een bijdrage leveren om het dagelijkse leven van klanten makkelijker en leuker te maken?

En wil jij natuurlijk een geweldig avontuur aangaan waarbij je vrienden en herinneringen voor het leven gaat maken? Lees dan snel verder en kom werken als callcenter medewerker bij Bol.

 • com in Lissabon!Werklocatie : Lissabon Wat bieden we jou? een fulltime dienstverband met prima werktijden;een bruto maandsalaris van €1250, - (wat voor Portugese begrippen erg ruim is);
 • een ervaring om nooit te vergeten samen met al je nieuwe vrienden / kennissen;de mogelijkheid om je bank- en overige zaken door Teleperformance te laten regelen;
 • de mogelijkheid om in een woning van Teleperformance te wonen.Wat ga je doen? Jij gaat als callcenter medewerker aan de slag bij project Bol.

  com. Hier kom jij in een super enthousiast team met mensen van over de hele wereld. Op de afdeling klantenservice staat jouw team ieder moment paraat om alle klanten van bol.

  com waar nodig te helpen. Het ene moment help jij een klant met een misgelopen betaling en het andere moment handel jij een verkeerd bezorgt pakketje af.

  Naast je werk ben je natuurlijk ook in Portugal om te genieten. Zo neem je de ene dag surf les en zit je de andere dag gezellig met je collega’s / huisgenoten op een terras.

 • Wie ben jij als callcenter medewerker? binnen drie maanden ben je beschikbaar om de koffers te pakken;je spreekt vloeiend Nederlands en Engels op B1 niveau;
 • jij wilt voor minimaal een jaar in Lissabon wonen en werken, langer is nooit een probleem!;je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • en het belangrijkst : je hebt ontzettend veel zin om dit nieuwe avontuur te starten!Het is een harde eis dat jij de Nederlandse taal uitstekend beheerst / It is a strict requirement that you speak Dutch fluently.

  Over de organisatieTeleperformance is een van de grootste callcenters ter wereld. Er lopen vele projecten zoals onder andere Bol.

  com. Hierin ga jij samen met een enthousiast team aan de slag voor het bedrijf. Ook biedt Teleperformance de mogelijkheid om jou te helpen bij huisvesting, gezondheidszorg en verzekeringen in Portugal.

  Je kunt altijd bij Teleperformance aankloppen en je staat er dus nooit alleen voor. Enthousiast?Lijkt het jou nou leuk om op de korte termijn te gaan wonen en werken in Lissabon?

  Zie jij jezelf wel als callcenter medewerker aan het werk gaan? Twijfel niet en druk op solliciteren!Vragen? Mail naar randstad thenextcrowd.

 • com.SollicitatieprocedureSolliciteer via de website;Heb een gesprek met onze recruiter;Heb een gesprek met de recruiter van Teleperformance;
 • Word aangenomen als klantenservice medewerker en vertrek naar het zonnige Portugal!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier