FINANCE MANAGER | automotive
James Woodman
Hasselt, Belgium
1 dag geleden
source : Experteer

Client DetailsHou je van het aanpakken van diverse uitdagingen in een dynamische projectomgeving? Wil je graag werken in een uitdagende omgeving?

Zie je jezelf in een leidinggevende functie waar je jouw analytisch vermogen ten volle kunt benutten?Voor een bedrijf gelegen in Hasselt zijn wij op zoek naar een ambitieuze Finance Manager.

DescriptionJobinhoudAls Finance Manager ben je verantwoordelijk voor het financieel departement en stuurje een team van 4 FTE'saan.

Je analyseert de Financiële processen en posities, stuurt deze bij en optimaliseert waar nodig. Op die manier krijg je een globaal beeld van het reilen en zeilen van deze internationale groep en sta je met beide voeten in de business.

Je bent de eindverantwoordelijke voor het halen van deadlines, coördineert de periodieke audit en stuurt interne en externe accountants aan.

Op maandelijkse basis rapporteer je adviezen en informatie aan het managementteam. Je bent verantwoordelijk voor de budgettering en voert variantieanalysesProfilesProfielJe hebt 4 jaar relevante financiële ervaring.

Je bent in het bezit van een financieel, economische master.OfferAanbodJe krijgt de kans om te fungeren in een leidinggevende financiële functie.

Vanuit deze positie heb je directe impact op de organisatie met zicht op een doorgroei naar directieniveau binnen een beperkte termijn.

Een bruto jaarsalaris van €55.000 tot €70.000 afhankelijk van ervaring.Een bedrijfswagen die jouw positie en functie binnen de groep matcht.

Maaltijdcheques van €8 per gewerkte dag.Hospitalisatie- en groepsverzekering zijn volledig inclusief.Een netto onkostenvergoeding van €175 per maand.

Een aantrekkelijk bonusplan. Dit zorgt voor een leuke extra in december waardoor je nieuwjaar zorgeloos kan vieren in de sneeuw of de zon!Een smartphone en -laptop geven je de flexibiliteit om te werken waar en wanneer jij dat wenst.

Zo plan je zelf jouw dag optimaal in.Job SummaryType : PermanentID : BD2020911 1600056009

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier