Service technieker internet en telefonie - Vast contract
manpower
Roeselare, Belgium
2 dagen geleden

Job Description

Als telecom technieker vertrek je elke dag van thuis uit naar je klanten en word je materiaal geleverd waar het voor jou het beste uitkomt, efficiënt en makkelijk.

In uw rol als telecom technieker voer je ter plaatse interventies uit. Je sluit de klanten aan op het netwerk (installatie splitter, wandcontactdoos, modem).

Indien er storingen zijn of problemen met de verbinding ga je deze oplossen. Configureren en aansluiten van een modem is voor kinderspel voor jou.

Als telecom technieker kan je rekenen op uw collega's op de baan, alsook een vast planning team en supervisor die jou de maximale ondersteuning bieden.

Je maakt gebruik van een mobiele app waar je uw geplande interventies en rapporteren kan raadplegen en ingeven.

Je werkt van 9 tot 17u en er wordt sterk rekening gehouden met je woonplaats, overuren komen zo goed als niet voor. Work-

life balance en kwalitatief werk leveren staat centraal in de organisatie.

Wij zoeken (m / v)

TELECOM PROXIMUS TECHNIEKER - 9-TO-5 WERKUREN- Vast Contract

Passie voor techniek? Dan ben je bij Manpower Permanent Placement aan het juiste adres! Door onze kennis van de markt, specialisatie en persoonlijke toewijding gaan wij samen met jou op zoek naar een nieuwe technische uitdaging die matchen met jouw verwachtingen en competenties! Via onze werving-

en selectiedivisie start je onmiddellijk met een vast contract bij onze klanten.

Voor een exclusieve speler in de telecomsector, zijn wij op zoek naar een TELECOM - PROXIMUS TECHNIEKER voor West-Vlaanderen.

Candidate Profile

Voor deze functie is het uiterst noodzakelijk om te beschikken over een CT-Proximus Certificaat. Dit mag je ook al in het verleden behaald hebben, dan kan dit vernieuwd worden.

Daarnaast beschik je over een goede kennis van netwerken, computers en telecom en kan je goed overweg met internetapplicaties.

Je spreekt vlot Nederlands maar ook vlot Engels (voertaal). Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Als persoon kan je goed overweg met vrijheid en je verantwoordelijkheden opnemen. Je werkt graag nauwkeurig en zelfstandig.

Bent communicatief en behulpzaam naar de klanten toe, je bent het gezicht van de firma.

Client Offer

Je gaat van start binnen groeiende organisatie met een vlakke structuur en persoonsgerichte aanpak. Je gaat ook van start met onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur.

Krijgt daarbij een firmawagen (ook privé) met tankkaart, gsm en abonnement (ook privé), hospitalisatieverzekering, dagvergoeding van 6 euro netto en een maandvergoeding (netto).

Heb je interesse? Solliciteer vandaag nog met je CV. Stuur hem door naar tycho.paepe manpower.be of bel me op het nummer 0472 42 59 69 voor meer informatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier